Som Detectius i Detectives!

Ja som Detectives i Detectius! I per tant no us podeu perdre com hem quedat  d’incògnits/es perquè ningú ens reconegui.

També hem dedicat algunes sessions de Medi i de Plàstica a decorar la nostra porta. Per equips, ens vam dividir les tasques, uns equips van dibuixar  els retrats dels mestres sospitosos que podien haver agafat cinc tauletes desaparegudes, una altre equip va fer  les  empremtes i  petjades, el següent  equip va dibuixar els objectes necessaris per investigar un cas, i un altre va fer la silueta del cadàver. Entre tots i totes, ens ha quedat una porta la mar de xuli!

Tampoc us podeu  perdre el nostre escànner d’empremtes amb un codi secret, per poder entrar a la nostra classe. També se’n va ocupar un  altre equip.

Si cliqueu sobre de cada imatge, podreu veure el recull de fotos.