Comencem els racons de llengua i mates!

Comença l’octubre i comencem els racons d’aprenentatge de llengua i de mates. Una sessió d’hora i mitja a la setmana, tan per llengua com mates,on  en aquestes sessions treballarem d’una manera més manipulativa i experimental, per després plasmar el que s’ha après a la fitxeta de treball corresponent.

En les sessions de mates, hem organitzat un primer racó de numeració per treballar la centena , desena  i unitat. El segon racó és  per treballar la composició de triangles i paral·lelograms per fer determinades formes a través del Tangram. El tercer racó és sobre càlcul, on es treballa el càlcul mental amb dominós de sumes i restes, i alguna petita activitat de multis. I un últim racó, on es treballa el metre i el centímetre amb els seus  corresponents estris de mesura com el regle i el metre.

En les sessions de llengua,en el primer racó hem hagut de planificar i escriure una història sobre detectius/ves escollint els personatges, llocs  i pistes que més ens agradaven  de totes les imatges planificades que es mostraven. El segon racó, consisteix en fer les activitats que proposa el mètode Gabarró, que consisteix en deletrejar lletres de les paraules plastificades que ells escolleixen, entre d’altres petites propostes. El tercer racó, és el joc de l’ABC dring de la Djeco on consisteix en dir paraules amb la lletra que toca, sobre les imatges que es mostren, i després han d’escriure frases amb elles. I l’últim racó, consisteix en llegir diverses consignes i realitzar-les a les fitxes de treball.

Si voleu veure les imatges cliqueu a sobre de la imatge de sota: