Benvinguts i Benvingudes a Tercer!!

Comencem un nou curs escolar, encara marcat pel Covid-19, tot i que esperem que cada vegada més puguem anar tornant a l’antiga normalitat, que tant ens agradava.

Aquestes primeres  setmanes, hem anat adaptat-nos a les noves rutines de l’aula, i em anat preparant tot el material que ens feia falta per estar a l’aula, llibretes de treball retolades, carpetes viatgeres decorades, horaris escrits, punts de llibre pels contes que llegim, agendes entregades…

També hem decidit els càrrecs que volem tenir a l’aula i qui seran els afortunats a realitzar-los aquestes primeres setmanes, també hem establerts per equips cooperatius els acords de com treballar en grup,  i hem escrits els propòsits que volem aconseguir durant el curs de Tercer, entre d’altres cosetes que els vostres fills i filles us hauran explicat!

Si voleu visualitzar les fotos de les mandales  i punts del llibre,cliqueu a sobre les imatges: