Temps geològic (eres i períodes)

Aquesta setmana hem acabat de fer una taula del Temps geològic. Després de fer-nos una idea de quant dura cada una de les diferents eres, ens hem centrat amb la dels dinosaures (era del mesozoic).

També ens ha donat temps de començar el nostre primer treball de recerca amb ordinadors. Hem buscat informació dels tres períodes del mesozoic (triàsic, juràssic i cretaci) i també sobre la classificació dels dinosaures (saurisquis i ornitisquis)

Taller: Exploradors de somriures

Aquest passat dijous dos membres de l’associació FAADA (Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals) van venir a la classe per ensenyar-nos moltes coses sobre els gossos. Van venir acompanyades den Bennie, un gos molt simpàtic que va ser abandonat per una família quan era petit.

Entre moltes altres coses, ara tenim clar com poder cuidar-los d’una manera més responsable, com actuar si els volem acaronar pel carrer o què fer si ens assustem.

Ha estat divertit i curiós poder tenir en Bennie dins de la nostra aula.

🙂

Racons de llengua i matemàtiques

Aquesta setmana ja hem començat amb els racons de llengua i matemàtiques. En tenim 4 de diferents que s’aniran renovant cada 4 setmanes. Us deixem unes quantes fotografies per fer-vos un petit tastet de les diferents activitats.

 

 

Comiat de na Rita

El divendres de la primera setmana de curs, na Rita ens va visitar per acomiadar-se de tots i totes. Ens va fer molta il·lusió tornar-la a veure! Ens entristeix una mica que marxi de l’escola però també estem molt contents i contentes perquè segur que farà molt bons amics i amigues.

Rita, molta sort en aquesta nova etapa i recorda que Cal Maiol sempre serà casa teva.

PETONS I ABRAÇADES 🙂

La classe dels i de les DINOSAURES

Ara sí. Ja tenim nom, som els i les DINOSAURES!

Ens hem convertit en paleontòlegs i paleontòlogues per començar el nostre primer projecte. Molt aviat serem experts i expertes en dinosaures, fossilització i moltes altres coses.

Comencem!