Festa de l’aigua.

El divendres dia 17  de juny Cicle Superior va fer la Festa de l’aigua. Un dia molt calorós on l’alumnat de cinquè i sisè va gaudir de les activitats fetes amb globus d’aigua. Cliqueu a la foto per veure algunes imatges de la jornada.

 

Sortida Barcino.

Durant aquest trimestre la classe de cinquè ha treballat el tema de la Romanització. El dijous dia 16 de juny tota la classe de cinquè va sortir a fer una ruta per conèixer Barcino. Va ser molt interesant veure “in situ” les restes d’aquesta època que tenim a la nostra ciutat. Cliqueu a la foto per visualitzar més moments de la sortida

El Gran Dictat!

El dimarts dia 14 de juny va ser el dia on els nens i nenes de la classe de cinquè van fer el concurs del Gran Dictat. Els guanyadors va ser el grup de les Formiguetes Ninja: Bryan, Francesco, Michelle i Jana. Però tota la classe va gaudir d’aquest concurs, si voleu veure imatges d’aquesta jornada feu clic aquí.

Setmana de l’arquitectura.

El passat 27 de maig, la classe de cinquè va realitzar un taller sobre l’accessibilitat als carrers propers a la nostra escola dins del projecte d’Arquiescola.

La classe de cinquè per equips van sortir al carrer. Cada equip portava un plànol dels carrers on van poder senyalar aquells espais que podien suposar un problema de mobilitat. La classe va entrar a la  Lleialtat Santsenca i  vam poder comprovar l’accessibilitat al lavabo  i la resta d’espais.

Donar les gràcies al Ferran, arquitecte i pare de l’escola, per donar aquest interessant taller  a l’alumnat de cinquè.

Per veure moments del taller  cliqueu  a la foto.

 

Colònies

Els dies 16 ,17 i 18 de maig vam anar de colònies a la casa  Can Mateu, al Pantà de Sau.

Els nens i nenes de  la classe de cinquè van gaudir molt de totes les activitats d’aventura fetes  al llarg d’aquests tres dies.

En     aquest enllaç  trobareu un recull d’imatges de les colònies.

Cantània 2022

La classe de cinquè va participar el dilluns dia 2 de Maig del concert de Cantània fet a l’Auditori de Barcelona. Les famílies i l’alumnat va gaudir d’un bonic  i emotiu espectacle.

Cliqueu aquí per veure algunes fotos més de la Cantània

Taller de Chearleading.

El divendres 4 de març  la classe de cinquè va rebre una petita introducció en el món del chearleading de competició de la mà de  la Meritxell i la Laura. Aquestes noies  pertanyen al Club de Cheerleading Thunders Barcelona. Els nens i nenes de cinquè van aprendré algunes posicions bàsiques, també  van practicar elevacions i tombarelles. Va estar una sessió d’educació física diferent i molt entretinguda.

Cliqueu la imatge per veure algunes fotos del taller de Chearleading.