Taller d’astronomia.

Avui la classe de cinquè ha participat d'un taller d'astronomia.
En Joan , un astrònom amb molta experiència, ens ha explicat moltes coses
del Sol i de l'energia solar. Després tota la classe ha gaudit de veure el sol 
mitjançant un telescopi amb filtre solar molt potent. Cliqueu a la foto per veure 
algunes fotos més d'aquest taller.


Sortida a veure Opera!

El dijous dia 25 de novembre la classe de cinquè va anar a veure una obra musical al Caixa Forum. En aquest concert, de to còmic i distès, l’alumnat coneixerà un Papageno que busca desesperadament algú de qui enamorar-se. Per aconseguir-ho, farà un recorregut per algunes de les òperes més famoses de W. A. Mozart, amb l’ajuda dels músics… i del públic! Cliqueu a la foto per veure més moments de la sortida.

Fem tallers!

Aquest curs hem deixar de banda els racons per començar a fer tallers!!

Els tallers són de llengüa catalana i de matemàtiques.

Sempre els fem amb equip i de forma manipulativa.

De moment, ens encanten com podeu veure si cliqueu aquí .

Taller: Els primers humans.

El  dilluns dia 27 de setembre la classe de cinquè ha participat d’un taller al Museu de l’Hospitalet. Aquesta sortida esta englobada dins del projecte PATRIMONIA’M que  fem al Cicle Superior dins l’àrea de Medi Social. La primera part de la sortida ha estat una petita presentació de com vivíem els primers humans a la prehistòria.

La segona part del taller han pintat al terra com si fos una cova. També han fet de caçadors fent tir amb arc. Finalment han confeccionant un collar amb pedres i un peça d’artesania feta amb fang.

Cliqueu aquí  per  poder veure la realització de totes aquestes activitats.

El Gran Dictat a 4t

Aquesta setmana hem realitzat el Gran Dictat, hem hagut de resoldre tres proves per equips cooperatius; la primera consistia en ordenar frases, la segona en escriure vàries paraules  i la última en deletrejar també vàries paraules.

Els equips finalistes han estat Les formiguetes ninges  i Els llops. La final ha estat ben renyida i els guanyadors han estat Les formiguetes ninges, tot  i que cal dir que Els llops han fet un bon paper.

Si voleu veure les imatges cliqueu a l’enllaç: https://photos.app.goo.gl/ScWkkP1UKGwfwX6k6