Paissatges de Catalunya

Aquí teniu el nostre últim treball de tercer i hem de dir que no està acabat del tot, ja que els darrers dies de curs es va espatllar el servidor. Però ens fa il·lusió que veieu el que vam fer després de treballar el paissatge de Catalunya, doncs a nosaltres ens va agradar molt. 1 petó a tothom i BONES VACANCES!!!

Sentiments

El sentiment és una expressió que demostres el que sents per dins. Depenent de quines circuntàncies potser un sentimemt o un altre:
Enamorat – Enfadat – Content – Tranquil – Gelós – Trist – Alegre- Pansit…

Això és el que hem pensem i després hem intentat explicar algun sentiment nostre:

Forum de Recerca

En el forum de recerca de Les Corts vam presentar el treball del Cos Humà.
Tots junts prepararem el guió de presentació i 1 ó 2 membres de cada grup ho van exposar a l’Escola Superior d’Enginyers de Barcelona.
Per veure el resultat cliqueu a la pàgina que us adjuntem, on trobareu el video de la presentació i les fotos de tot l’acte. Esperem que us agradi…

http://www.xtec.es/crp-lescorts/web-crp/dinamitzacio/acti0910/forum/pimatges.htm

Cos humà

Aquest nou tema de Medi ha estat treballat de forma integrada els continguts propis de Ciències Naturals amb els de Llengua Catalana.

A més a més en aquesta unitat s’han treballat també amb les noves tecnologies les tècniques d’estudi ,( formulació de preguntes i respostes d’estudi, subratllat, etc.)

El joc interactiu sobre el sistema ossi que us presentarem ha estat realitzat pels alumnes de 3r. de l’escola Lavínia sota l’orientació de la Universitat de Barcelona dins el projecte Competències Lingüístiques i Rendiment Acadèmic.

Aqui teniu un recull de fotografies on es veu part de la realització de la feina.

Com es fa un anunci?

Com ja sabeu, a grup de cicle, els nens i nens de tercer i quart estem redactant i fent anuncis. Un dels pares de la la classe de tercer, el pare de l’Andrea, treballa a una empresa de publicitat.
Ens ha ajudat a entendre millor el procés de creació d’un anunci, i com ens pot arribar la informació als ciutadans i ciutadanes.
Després d’entendre el procés, ens vam dividir per grups i haviem de pensar que erem una empresa de publicitat, que havia de pensar i crear un anunci sobre un tipus de poma concret: la PINKLADY.
La veritat es que van sortir moltes idees ben originals!
Moltes gràcies Fernando!!

Hem plantat plantes

Seguint amb la nostra preocupació per medi ambient, hem anat a recollir les plantes que ens ha donat l’Agenda 21 i les hem repartit per les classes de l’escola a l’hora que explicàvem als nens quines eren i com les havien de cuidar.

Aquí teniu unes fotogràfies on es pot veure la nostra experiència i esperem que així vingui la nostra esperada PRIMAVERA.

Educació vial

Els nens i les nenes de tercer hem anat a aprendre a circular amb bicicleta, vigilant amb el pas de vianants, les senyals de transit, els semàfors,…

Aquí en teniu una mostra de com va anar la sortida!