STOP CORONAVIRUS!

Hola! Els professors i professores del SIEI us trobem molt a faltar!

Ja fa molts dies que estem confinats a casa. Amb l’esforç de tothom aconseguirem aturar el coronavirus! Hem d’evitar que hi hagi més gent contagiada. Si no, als hospitals no podran atendre totes les persones malaltes. Els professionals sanitaris estan fent una gran feina! Moltes gràcies!!!

Xavier, Carme, Ester, Mario i Pilar (Equip SIEI)

PD: Esperem els vostres comentaris. Expliqueu-nos coses i envieu-nos una frase positiva.

#Joemquedoacasa  #Ensensortirem  #Tot_anirà_bé

10 comentaris a “STOP CORONAVIRUS!

 1. Hola estic bé a casa no surt de casa cada setmana em
  llevo a dos quarts de deu començo a fer els deures fins la
  una i mitja per la tarda jugo amb la meva familia a un joc de taula a les vuit surto per apludir i despres de aplaudir sorto a passejar al meu gos amb meu pare.
  El coronavirus esta matant als nostres avisi no podem fer res em dóna molta tristesa anem a salvar el coronavirus.

 2. Hola, jo estic bé, espero que vosaltres també estoy molt bé com yo. Estic fent coses familiars en casa, també estic fent el deusres i per últim estic escrivint una història a l’ordinador amb una aplicació que es diu Wattpad.
  Espero que us animi una mica amb aquesta frase. La vida no ha de ser prefecta per ser maravillosa. L’important es ser feliz i seguir a davant. Que tingueu un bon dia.

 3. Jo estic be. Faig tots els dies la llista de tasques, ajudo a mama,
  jugo a l’oca d’exercicis i m’ho passo molt be.
  Tinc moltes ganes de veure els meus companys i profes.
  Una abraçada virtual molt gran i
  MOLTA FORÇA!!!!!!!!

 4. Hola amics que tal yo estic ve a casa meva estic al ordinado
  estic miran deures cada mati que sacabi el corona virus gracies per la jent que fa moltes coces per la jent

 5. Hola. jo estic com sempre, espero que estigueu tots bé!! Molta salut a tots y totes. Fins aviat. #yomequedoencasa

 6. hola a tutom yo estic be,una miqueta aburrida pero be,vaix fen feina amb el meus pares y juguen tambe.espero que esteu be, vusaltres y haber si acaba tot aixo del coronaviros.molta forccccccccca y anims per a tots!!! ***yo me quedo en casa***

 7. Hola melebanto alas 10 de la mañana desalnuno me lavo los dientes y recojo la cama y bailo y cantao y veo la tele y pinto y estudio.

 8. Hola como estáis todos espero que estéis bien yo estoy en casa aburrida pero bueno todo ba ir bien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *