QUIN INSTRUMENT ÉS?

Hola famílies,

Us escric perquè la setmana passada els alumnes de P5-A van fer un joc sonor on havien d’encertar el timbre dels instruments de percussió s’ho van passar genial perquè en van encertar molts. Aquí us deixo un petit exemple per si voleu jugar a casa amb ells. Heu d’estar molt atents.

http:// apapusioliliputense · QUIN INSTRUMENT SÓC?

Acabeu de passar un bon cap de setmana i fins demà,

Sandra

Publicat dins de General | Deixa un comentari

POEMA DE LA TARDOR

Hola famílies,

Durant el mes d’octubre i de novembre estem treballant tot el que fa referència a la tardor: poemes, dites, fruites, vocabulari, sortides, la Castanyada… Els i les alumnes de P5-A estem aprenent aquest poema de la tardor i us mostro com sona. Esteu preparats? Espero que us agradi

http://

Fins aviat,

Sandra

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LES ESTRELLES DELS TRAPELLOTS

Hola famílies

Sóm uns experts amb l’ordinador i el ratolí. I creem coses tan originals i creatives com aquesta. Els divendres anem a l’aula TAC i allí fem dibuixos amb el Paint. Aquest representa les estrelles que hi ha al cel. A més, aprenem els colors bàsics i com funciona el ratolí de l’ordinador. També aprenem a treballar l’espai que ocupem, l’art i mil coses més.

Cada divendres, és festa major a l’aula TAC.

La nostra creativitat no té limits.

Fins la propera

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

L’AULA DELS TRAPELLOTS

Imatge 1. Aula de P5A on es pot veure els diferents espais de l’aula i la PDI

Imatge 2. Aula de P5A on es pot veure els diferents espais de l’aula

Imatge 3. Aula de P5A on es pot veure els diferents espais de l’aula, els aniversaris dels infants, la pissarra tradicional i l’abecedari

Avui us presentem l’aula de referència dels vostres fills/es. Aquí es desenvolupen la majoria d’activitats: els hàbits i les rutines, els racons, la celebració dels aniversaris… Després realitzem activitats fora de l’aula: de lliure circulació, aula TAC, aula de psicomotricitat, aula extraescolars, el menjador…

Com es pot veure també hi ha una pissarra digital i una pissarra de guix. A la primera, els vostres fills/es treballen continguts d’una forma més motivadora i la segona on els infants escriuen el seu nom, la data, el mes de l’any i els nombres per treballar aquells hàbits més bàsics.

Aquí els infants s’ho passen d’allò més bé i la tutora no cal ni dir-ho.

Fins aviat,

Sandra

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

QUI SOM?

Sóc Sandra, tutora de P5A de la classe dels Trapellots  de l’escola l’Arjau de Vilanova i la Geltrú. A l’aula hi ha un total de 25 alumnes (15 nens i 15 nenes.)

Us faig un tastet del nostre blog d’aula anomenat els petits Vailets. Cada dia us mostrarem les dinàmiques ,les vivències, fotos de la nostra aula. Us animo a fer una visita cada dia per sentir-nos més propers amb vosaltres, les famílies.

Com a mestra, us encoratjo a que el visiteu cada dia amb els vostres fills/es, que us expliquin el que fem a l’aula i jo com a mestra desitjo que les visites vagin pujant. Ah i no oblideu, si teniu un moment, a fer algun comentari, tant els meus petits com jo els rebrem amb els braços oberts.

Els i les Trapellots   esperem moltes visites i que gaudiu tant com nosaltres ho fem a l’aula.

Benvinguts, passeu i descobriu.

Sandra. Tutora de P5A

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BENVINGUDES FAMÍLIES

Sóc Sandra Cuadrad Pocurull, tutora dels vostres fills/filles de P5A de l’escola l’Arjau de Vilanova i la Geltrú. Des de 2020 que estic exercint com a tutora  i mestra de suport  en diverses escoles de l’Alt Penedès i el Garraf.

A l’escola cada dia ho passem molt bé. Les hores passen volant, fent música, psicomotricitat, activitats plàstiques, TAC…

Publicat dins de General | 1 comentari