amb ulls d’infant

Els infants a través d’una càmera digital veuen allò que volen veure, allò que el hi es més bonic i màgic. Els més petits poden descobrir les formes, i  la perspectiva amb aquelles mides de quan l’espai es plasma en dues dimensions.

Moltes vegades fan fotos del peus, d’on van i expressen on voldrien anar.

Descobreixen els petits racons i les llums a través del prisma d’una càmera.

De cada imatge podem treballar el llenguatge verbal amb una historia ja sigui certa o no. També treballen el misteri i les preguntes i respostes amb el torn de paraula.

I també les emocions més sinceres, fotografien als seus amics, a les famílies a les mascotes.

Hem de transmetre el bon ús i la fragilitat d’una eina de l’escola que cal tindre cura.

Crec que es una gran idea poder fer alguna activitat amb càmera digital, podem treure moltíssimes experiències en totes les competències.

una experiència més

Bon dia,

M’ Agradaria explicar una anècdota amb un infant de P3.

Era un infant que li costava molt la socialització i el aprenentatge de de la llengua. No m’ en  recordo quin va ser el programa que tenia en aquell moment però anava amb pictogrames de bon di agracies, tinc pipi, tinc son, tinc gana…. La cosa es que era fill únic i assenyalant aconseguia qualsevol cosa.

Ens vam adonar que li cridava molt la atenció els mòbils tauletes…(pantalles) i a través de la Tablet que picava el pictograma i ho repetia en veu alta ho va anar consolidant.

Penso que als infants el fa molta gracia les tecnologies i des de un enfocament pedagògic, ens poden ajudar molt en l’adquisició d’hàbits.

Hola, món!

Bon día a tothom,

Soc la Miriam Martinez i actualment estic al Margarida Xirgu de l’hospitalet.

Es la meva primera feina all departament i vaig amb molta il·lusió pero també amb mancances digitals, per això espero expremer aquest curs i treure li tot el suc que pugui.

Els nostres nens i nenas defineixen amb orgull el color pell, i provenen de molts llocs enriquint nos d’identitats i experiències.

Resultado de imagen de color pell