Visió a través d’un objectiu …

 

Font imatge: https://www.google.com/search?q=ni%C3%B1o+camara+de+fotos&tbm=isch&chips=q:ni%C3%B1o+camara+de+fotos,online_chips:dibujos+animados:aseVdqkNrmw%3D&hl=es&sa=X&ved=2ahUKEwj4i_uS8KDwAhW2gc4BHby4DiUQ4lYoAHoECAEQGg&biw=1263&bih=657#imgrc=wlHjWAmY2jHzoM&imgdii=iwhRkMmL5Tv3KM

… Un objectiu d’una càmera fotografica! Quina seria la visió de nens i nenes?

He estat una estona donant voltes al tema, la veritat és que el primer que s’hi m’ha vingut al cap es que els meus infants són molt petits per tenir un racó a l’aula amb una càmera.
Pero ...Ep! perquè no? al mercat hi han càmeres molt preparades per infants, i al cap i a la fi, sempre estarien sota la supervisió de les educadores.

Ja me’ls imagino fent fotos a les flors del pati i a l’hort, és una activitat que hem fe amb l’arribada de la primavera, encara avui dia em fascina com amb 2-3 anys estan tan pendent de regar-les i veure com creixen o si alguna s’ha pansit.
Ja han crescut els enciams des que les vam plantar i estan desitjant agafar-les.
Us imagineu donar-los una càmera de fotos en aquests moments? me‘ls imagino fotografiant totes les plantes, i fins i tot cridant “al propietari de la planta” (qui la va portar) ja ho fan per ensenyar-li com ha crescut!
No sé, no sé com veurien el món infants tan petits darrere un objectiu, però de ben segur amb les mateixes ganes i il·lusió que posen per tot; encara que la majoria de les fotografies sortissin mogudes i borroses jijiji.

QUI ÉS MESTRADINFANTIL ?

Hola !!

Sóc Elena, tècnica d’educació infantil en actiu des de fa 14 anys, que ha passat per escoles bressols privades, municipals, i municipals de gestió privada. Fent tant d’educadora d’aula com d’educadora de suport.

Actualment sóc educadora de suport a una llar municipal, estic a l’aula dels infants que tenen entre 2-3 anys, som la classe dels núvols, som 20 nuvolets i ens coneixem tan sols des de fa 4 mesos, que vaig arribar jo.  La majoria d’ells porten junts des de nadons, amb l’educadora de l’aula, i la resta es va incorporar el passat setembre amb l’inici del curs.