AMB ELS ULLS DELS INFANTS!

Crec que les fotografies són una bona eina a l’etapa d’educació infantil. Una de les funcions més utilitzades dins les aules d’educació infantil és el recull fotogràfic dels aprenentatges i l’adquisició de l’autonomia que fan els infants al llarg del curs escolar per ser mostrades a les famílies i als mateixos infants. Aquest és molt últil ja que podem plasmar aprenentatges que no poden ser recollits a través de feines o d’album de fitxes.

https://www.talentiagestio.com/es/evaluemos-las-actitudes-de-los-responsables-la-evaluacion-360o/

Donar-li una càmera a un infant de 3 a 6 anys, dins de l’aula, tenen els seus avantatges i els seus inconvenients. Pel que fa als aspectes positius, les càmeres poden arribar a ser un bon recurs per tal d’explicar, expressar, visualitzar i entendre l’entorn més proper dels infants, sobretot amb aquells nens i nenes amb algunes dificultats com potser de llenguatge o de timidesa, ja que aquestes poden convertir-se en un bon suport visual. Com tots i totes ja sabem en aquesta etapa del 0 als 6 anys tenen una visió egocèntrica i per la resta d’infants és molt difícil posar-se en el lloc dels altres i crec que les fotografies realitzades per aquell infant pot mostrar a la resta que és el que ha vist a través d’aquesta.

                                                                                                        https://www.blogdelfotografo.com/camaras-ninos/

Pel que fa als aspectes negatius de donar-li una càmera de fotografia, s’ha de vigilar què és el que es fa amb aquestes fotografies i on acaben penjades, pel tema de drets d’imatges.

EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA. EL CONTE DELS 3 PORQUETS

Avui el protagonista de la classe és la Marta, a causa de la COVID-19, les famílies no poden entrar a l’aula, és per aquest motiu que hem demanat que ens expliqui un conte a través d’una gravació. Per aquest motiu, la mare de la Marta ens ha enviat un àudio explicant el conte dels 3 porquets.

MOLTES GRÀCIES, FAMÍLIA DE MARTA. Ens ha encantat poder-te escoltar.

LA MEVA ESCOLA!

L’Escola Les Ferreries és un dels dos centres públics d’educació infantil i primària de Palafolls. Actualment és una escola de dues línies amb algun grup triplicat i amb més de 500 alumnes matriculats. S’imparteixen tots els nivells de segon cicle d’educació Infantil (P-3, P-4 i P-5 ) i tots els nivells d’educació primària

L'Escola Les Ferreries és un dels dos centres públics d'educació infantil i primària de Palafolls. Actualment és una escola de dues línies amb algun grup triplicat i amb més de 500 alumnes matriculats. S'imparteixen tots els nivells de segon cicle d'educació Infantil (P-3, P-4 i P-5 ) i tots els nivells d'educació primària.

PRESENTACIÓ!

Benvingut/da a un blog pensat per treballar amb els infants d’educació infantil. Sóc Sheila Oliva i actualment estic treballant a una escola d’educació infantil situada a Palafolls.

Sóc mestre d’educació infantil, fent reforç a EI 3 anys i EI 4 anys, com a especialista de psicomotricitat i de música. Tinc un total de 88 infants de 3 i 4 anys