Pintem dibuixos online!

Hola a tothom!

Avui hem pintant dibuixos online!
Cal dir que per fer aquesta activitat amb els nens, és millor fer-la amb les tablets.

Aprofitant que tenim una hora d’informàtica i també tenim una hora amb les tablets. Vaig voler probar de fer-la amb l’ordinador però els nens els hi costa molt moure’s amb el ratolí. Estan acostumats a les noves teconologies i a fer servir el dit.

Deixo una foto d’un dibuix pintat però del nen més gran de la classe que fa els anys al gener.

Espero us agradi!

El Canvi Climàtic

El dia 24 D’OCTUBRE va ser el “DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC”

A l’escola vam fer diferents activitats per tal de concienciar al nostre alumnat sobre el canvi climàtic i l’estalvi d’energia.

A Infantil vam aprendre una cançó, vam veure uns videos explicatius i després vam fer una activitat de reciclatge. És important reduir la nostra petjada sobre el planeta.

Qui sóc?

Hola a tothom, desprès de l’inici amb un bonic poema, em presento: Sóc la Laura, aquest curs estic treballant a una escola de Sabadell i a Infantil.

La veritat és que feia molt de temps que no treballava per infantil, portava com uns 4 anys treballant per primària però vaig modificar les dades de la borsa i em vaig activar un altre cop infantil.

Aquest curs estic a P5 i tinc 22 alumnes, 8 nens i 14 nenes. L’escola és de dues línies però l’entorn és molt gran on els nens poden gaudir de diferents patis i compaginen patis amb sorrals, arbres i més natural i les pistes per fer altres tipus de jocs.

Per mi aquest curs és un repte per l’adaptació que hi ha el canvi de primària i ara amb petits i l’actualització de recursos digitals per poder treballar amb ells a través de la pantalla digital, les tabletes, l’ordinador, la robòtica i els ninus.

Espero en aquest curs aprendre un mun d’eines i poder-les portar a terme amb ells.

Una abraçada

Laura