MURALS I EXPOSICIONS

Tenim passadissos molt amples amb parets sempre forrades amb una  intenció al darrera, des de representar algun tret de l’estació en que estem,  un dia important com el de la PAU MUNDIAL, temàtica de projecte,..

Aquí us deixo un petit recull de murals que tenim per l’escola

Què és la PAU
Mural del dia de la pau de tot infantil. Cada paraula va sortir dels nens/es, vam triar les quatre més votades o amb més sentit que ens deia de cada grup i pintades per equips de taula. Per la pandèmia teniem un grup confinat que ens va fer arribar els seus dibuixos. Van ser enganxats per torns per ser grups bombolla, per això hi ha definicions repetides.
Exposició dels nostres ocells i nius, després d’observar la caixa niu que tenim en el nostre pati d’infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *