BENVINGUTS

Benvinguts/des,

Aquest bloc està centrat en les propostes i experiències que estan portant a terme un grup bombolla de 15 alumnes d’edats compreses entre quatre  i sis anys. Set alumnes són de P4 i vuit, un d’ells TEA, de P5.

Hem passat de ser una escola d’una línia amb alguns cursos a primària dobles, que enguany hem passat a ser de tres i quatre línies amb una ratio molt baixeta on la tutora o tutor ho organitza i ho porta a terme tot. Alguns nivells de primària tenen especialista d’anglès i de música però no  fan totes les sessions, si no compartides amb el tutor/a.

La nostra escola en els seus inicis va ser de doble línia i alguna triple, per tant, la seva infraestructura ens ha permès habilitar noves aules. A més una escola rica en espais verds i espais de joc amplis. Pertanyem a la XESC des de fa molts anys i en un principi vam ser Escola Verda i continuem mantenint com un dels nostres trets d’identitat la preservació del medi ambient en totes les seves formes i fomentem l’alimentació saludable a través del nostre hort.

Pati de primària amb arbres fruiters
Hort escolar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *