CREANT AMB FRUITES I VERDURES

Un dels programes creatius que ofereix edu365.cat i que ens agrada és “Archibondo Art Creator ” Link

La creació que vam fer entre els quinze alumnes amb la pissarra digital, doncs enguany no disposem d’aula d’informàtica perquè ha estat habilitada per un grup de sisè. Així que entre tots va acabant creant la següent cara:

Grup dels ocells, P4-P5

MURALS I EXPOSICIONS

Tenim passadissos molt amples amb parets sempre forrades amb una  intenció al darrera, des de representar algun tret de l’estació en que estem,  un dia important com el de la PAU MUNDIAL, temàtica de projecte,..

Aquí us deixo un petit recull de murals que tenim per l’escola

Què és la PAU
Mural del dia de la pau de tot infantil. Cada paraula va sortir dels nens/es, vam triar les quatre més votades o amb més sentit que ens deia de cada grup i pintades per equips de taula. Per la pandèmia teniem un grup confinat que ens va fer arribar els seus dibuixos. Van ser enganxats per torns per ser grups bombolla, per això hi ha definicions repetides.
Exposició dels nostres ocells i nius, després d’observar la caixa niu que tenim en el nostre pati d’infantil.

BENVINGUTS

Benvinguts/des,

Aquest bloc està centrat en les propostes i experiències que estan portant a terme un grup bombolla de 15 alumnes d’edats compreses entre quatre  i sis anys. Set alumnes són de P4 i vuit, un d’ells TEA, de P5.

Hem passat de ser una escola d’una línia amb alguns cursos a primària dobles, que enguany hem passat a ser de tres i quatre línies amb una ratio molt baixeta on la tutora o tutor ho organitza i ho porta a terme tot. Alguns nivells de primària tenen especialista d’anglès i de música però no  fan totes les sessions, si no compartides amb el tutor/a.

La nostra escola en els seus inicis va ser de doble línia i alguna triple, per tant, la seva infraestructura ens ha permès habilitar noves aules. A més una escola rica en espais verds i espais de joc amplis. Pertanyem a la XESC des de fa molts anys i en un principi vam ser Escola Verda i continuem mantenint com un dels nostres trets d’identitat la preservació del medi ambient en totes les seves formes i fomentem l’alimentació saludable a través del nostre hort.

Pati de primària amb arbres fruiters
Hort escolar