AMB ULLS DE NEN
Per saber com perceben el món els infants des d’una càmera hem de tenir present, la visió del món i en quin moment evolutiu es troben. Per tant, els infants faran fotografies allò que realment tenen interès en aquell moment i de la vida quotidiana, tant dins de l’escola com a casa. La proposta de realitzar fotografies els mateixos infants, fa que facin aprenentatges de manera autònoma amb la companyia de l’adult. Per la qual cosa, hem d’aprofitar aquest recurs per crear interès i fer recerca d’allò que realment els hi interessa.
A més a més, a través de la càmera podem saber i treballar des de quina perspectiva veuen els infants el món. Ens adorem que no ho veiem de la mateixa manera i tindrem més consciència si som a infantil de posar-nos a la seva alçada quan parlem i ens dirigim a ells i a elles, ja que només veuen cames i es perd informació. Penso que és una bona proposta tenir una càmera a la disposició dels infants, d’aquesta manera podem treballar tots els conceptes que surten al currículum d’una manera vivencial i propera a ells i a elles. És una proposta a desenvolupar al llarg de tot el curs i veure l’evolució de les fotografies que fa cada infant. També, podem proposar de fer fotografies quan són amb la família i es puguin expressar a través d’elles.
Hem de confiar en els infants i donar-li l’oportunitat de fer les seves pròpies fotografies i començar a treballar a infantil la tria i edició de fotos amb un editor senzill, a través de tauleta o la pissarra digital. La fotografia és un bon recurs per treballar l’expressió oral, conceptes de l’entorn, les matemàtiques entre d’altres. Totes les fotografies que fan els infants es trobaran a l’ambient visual, que també estarà ubicada la càmera de fotos i materials de plàstica. I a partir d’aquestes podem extreure un tema per fer un projecte a l’aula.
SONS D’ANIMALS
CANÇO ACOMIADAMENT
PINTEM CONILLS
El Mohamed ha pintat el dibuix dels conills. Felicitats al petit pintor!!
LA NOSTRA CLASSE
Us presentem la nostra classe on compartirem molts moments del nostre dia a dia. Us agrada?