Archimboldo Art Creator

Per treballar l’autoretrat o inclús si estem treballant l’alimentació saludable com poden ser les fruites i verdures és pot fer ús de l’archimboldo art creador que ens ofereix l’edu365 a l’apartat d’infantil – dibuixa i pinta. És un recurs que permet a l’infant crear diferents retrats amb fruites i verdures i deixar anar la imaginació. Només han d’arrastrar amb el ratolí les diferents fruites i verdures per anar formant la seva pròpia creació.

Creació Archimboldo                                                                                                                                                         Josep (4 anys)

Context Escolar

És una escola de màxima complexitat la qual consta d’una línia. És una escola pública, activa, democràtica, que té en compte el medi ambient ja que és una escola verda i que aposta per la inclusió i l’ús de la llengua catalana. 

Està formada per tres edificis que es descriuen a continuació:

  • Un edifici per a infantil (3-6) on hi ha una aula per a P3, una per a P4, una per a P5, l’aula de psicomotricitat i una aula on es guarda tot el material comunitari. Cada aula d’infantil té el seu wc.
  • Un altre edifici per a primària (6-12) el qual està format per tres plantes.  A la planta baixa hi ha secretaria, consergeria, el menjador, lavabos i una aula de cicle mitjà. A la primera planta hi ha dues aules de cicle inicial, la sala de mestres i lavabos. A la segona planta hi ha una aula de cicle mitjà, dues de cicle superior i lavabos.
  • Finalment, un edifici exterior on hi ha la biblioteca, l’aula de ciències i l’aula de música i un wc.

Actualment, estic a cicle mitjà com a mestra d’anglès tot i que el curs que ve ja passaré un altre cop a l’etapa d’educació infantil.