“Fes-te Notar: Taller de Currículum Vitae i Marca Personal”

CARPETA D’APRENENTATGE

CURS: Intel·ligència Artificial i ChatGPT aplicat a la docència (B1)

PROJECTE:

Imatge de previsualització de YouTube

RECULL D’IMATGES I VÍDEOS

 

ACCIONS AMB ELS ALUMNES

TREBALL DE L’ALUMNAT CURRICULUM VITAE

Resultats de les consultes al chat GPT

 • IDONEÏTAT D’UNA OFERTA LABORAL

 

PROMPT Actúa com un expert en recursos humans, Compara el meu currículum amb aquesta oferta laboral ” ANÀLISIS OFERTA DE TREBALL Analitza si est un candidat adient per aquesta oferta de treball has d’analitzar punt per punt i explicar raonadament si ets un candidat idoni o no ho ets. Pots escriure al costat de cada requisit. Descripció Cerquem una persona que pugui ajudar-nos en les tasques de cuina Vacants 1 Tasques: Elaboració de plats combinats, entrepans i menjars casolans senzills Elaboració, emplatat i, en cas necessari, envasat dels menjars preparats Neteja dels estris utilitzats (paelles, olles, plats,…) en la preparació Neteja dels focs, planxa i fregidores necessaris durant el torn corresponent Gestió de l’estoc de primeres matèries necessari per al servei S’ofereix: Tipus de contracte : Indefinit Tipus de jornada: – Parcial Horari: Dilluns – Festa Dimarts – 08:00-10:00 Dimecres – 08:00-10:00 Dijous – 08:00-10:00 Divendres – de mati 08:00-10:00 i de tarde des de 20:00-00:00 Dissabte – de mati 08:00-10:00 i de tarde des de 20:00-00:00 Diumenge – de mati 08:00-10:00 i de tarde des de 20:00-00:00 Requisits: Titulació: No es requereix Experiència amb sector Coneixements específics: – Nocions bàsiques de cuina i de gestió de producte fresc. Carnet: B Localitat, Província TIVENYS, Tarragona Nivell Formatiu i Acadèmic mínim Estudis primaris complets Permisos de Conduir B Vehicle propi Coche/Turismo Idiomes No es requereix cap idioma específic. Ocupacions No es requereix cap ocupació específica. Àmbits de selecció de candidats/es Local Durada contracte Indefinit Tipus de Jornada Parcial Salari segon conveni” “currículum edat 16 estudis PFI auxiliar d’hosteleria: serveis de restauració”

RESPOSTA CHATGPT

 1. Descripció de l’Oferta:
  • L’oferta de treball és per a una posició en l’àrea de cuina, involucrant la preparació de plats combinats, entrepans i menjars casolans senzills, així com la neteja i gestió de l’estoc d’aliments.
 2. El Teu Currículum:
  • El teu currículum indica que estàs estudiant per a convertir-te en un auxiliar de restauració, la qual cosa suggereix que estàs buscant habilitats rellevants per treballar en una cuina.
 3. Titulació:
  • No es necessita un diploma específic per a aquesta posició, la qual cosa s’alinia amb el teu nivell d’educació actual de PFI (Programa de Formació i Inserció).
 4. Experiència:
  • Tot i que potser no tens experiència formal, el teu currículum indica que estàs passant per un programa de formació relacionat amb el sector de l’hostaleria, el qual pot proporcionar una base sòlida de coneixements i habilitats rellevants per al treball en cuina.
 5. Coneixements Específics:
  • L’oferta menciona la necessitat de nocions bàsiques de cuina i gestió de productes frescos, el qual pot ser abordat pel teu curs d’auxiliar de restauració.
 6. Altres Requisits:
  • Disposes d’un vehicle propi (cotxe/turisme), la qual cosa pot ser important per desplaçar-te fins al lloc de treball a Tivenys, Tarragona.
  • No es necessiten coneixements d’idiomes específics, la qual cosa està en línia amb la teva situació actual.

Basant-nos en la comparació entre la teva qualificació i la descripció de l’oferta de treball, sembla que tens una bona adequació per a la posició. El teu currículum indica que estàs buscant una formació relacionada amb l’àrea de restauració, i tot i que potser no tens experiència formal, el teu curs de PFI pot proporcionar habilitats rellevants per a les tasques descrites a l’oferta de treball. No obstant això, és important destacar la teva disposició per aprendre i adaptar-te a les necessitats específiques del lloc de treball, segons s’expressa a la descripció de l’oferta.

MODEL DE CARTA DE PRESENTACIÓ

PROMT: Actúa com un expert en recursos humans redacta una carta de presentació per aquesta oferta laboral “Descripció Cerquem una persona que pugui ajudar-nos en les tasques de cuina Vacants 1 Tasques: Elaboració de plats combinats, entrepans i menjars casolans senzills Elaboració, emplatat i, en cas necessari, envasat dels menjars preparats Neteja dels estris utilitzats (paelles, olles, plats,…) en la preparació Neteja dels focs, planxa i fregidores necessaris durant el torn corresponent Gestió de l’estoc de primeres matèries necessari per al servei S’ofereix: Tipus de contracte : Indefinit Tipus de jornada: – Parcial Horari: Dilluns – Festa Dimarts – 08:00-10:00 Dimecres – 08:00-10:00 Dijous – 08:00-10:00 Divendres – de mati 08:00-10:00 i de tarde des de 20:00-00:00 Dissabte – de mati 08:00-10:00 i de tarde des de 20:00-00:00 Diumenge – de mati 08:00-10:00 i de tarde des de 20:00-00:00 Requisits: Titulació: No es requereix Experiència amb sector Coneixements específics: – Nocions bàsiques de cuina i de gestió de producte fresc. Carnet: B Localitat, Província TIVENYS, Tarragona Nivell Formatiu i Acadèmic mínim Estudis primaris complets Permisos de Conduir B Vehicle propi Coche/Turismo Idiomes No es requereix cap idioma específic. Ocupacions No es requereix cap ocupació específica. Àmbits de selecció de candidats/es Local Durada contracte Indefinit Tipus de Jornada Parcial Salari segon conveni” “

ChatGPT

ChatGPT

Aquí tens una possible carta de presentació per a aquesta oferta laboral:

[El Teu Nom] [La Teva Adreça] [La Teva Ciutat, Codi Postal] [El Teu Telèfon] [El Teu Correu Electrònic]

[Data]

[El Nom del Destinatari] [El Seu Títol] [Nom de l’Empresa] [Adreça de l’Empresa] [Localitat, Província]

Estimat/ada [Nom del Destinatari],

Estic escrivint per expressar el meu interès en la posició de cuiner/a que he vist anunciada a [on has vist l’anunci]. Amb una gran passió per la cuina i una sòlida base de coneixements en preparació d’aliments, crec que podria ser un actiu valuós per al vostre equip de cuina a [Nom de l’Empresa].

Durant la meva formació i experiència, he adquirit habilitats en l’elaboració de plats combinats, entrepans i menjars casolans senzills, així com en la neteja i gestió d’estocs. Estic acostumat/ada a treballar en un entorn de ritme ràpid i estic compromès/ada amb la qualitat dels productes que serveixo.

A més, la meva capacitat per adaptar-me a horaris flexibles i el meu vehicle propi em permeten ser flexible en els horaris especificats per a la posició.

Estic emocionat/ada per tenir l’oportunitat de col·laborar amb el vostre equip i contribuir al vostre èxit continu. Estic segur/a que la meva passió per la cuina i la meva determinació per proporcionar una experiència culinària de primera qualitat seran d’agrair.

Gràcies per considerar la meva sol·licitud. Estic a la vostra disposició per a una entrevista i espero poder discutir com les meves habilitats i experiència poden contribuir a l’èxit de [Nom de l’Empresa].

Atentament,

[La Teva Signatura (si s’envia per correu postal)]

[El Teu Nom]

 

 

MODEL DE CARTA DE RENÚNCIA

PROMT: Actúa com un expert en recursos humans, redacta una carta de renuncia per una oferta laboral .

RESPOSTA CHAT GPT

[Ciutat, Estat, Codi Postal]

[Telèfon del Remitent]

[Correu Electrònic del Remitent]

[Data]

[Nom del Cap Directe o Supervisora]

[Títol del Cap Directe o Supervisora]

[Nom de l’Empresa]

[Adreça de l’Empresa]

[Ciutat, Estat, Codi Postal]

Estimat/ada [Nom del Cap Directe o Supervisora]:

Em dirigeixo a vostè per informar-li que he pres la decisió de renunciar al meu lloc de [nom del lloc de treball] a [nom de l’empresa], amb efecte a partir del [data d’efectivitat de la renúncia]. Aquesta decisió no ha estat fàcil, ja que he valorat molt el meu temps a [nom de l’empresa] i he gaudit treballant amb vostè i l’equip.

Voldria expressar el meu sincer agraïment per l’oportunitat de haver format part de [nom de l’empresa]. Durant el meu temps aquí, he après molt i he crescut professionalment gràcies a les experiències i els reptes que he enfrontat. Valoraré sempre les relacions que he construït i les lliçons que he après durant la meva estada a l’empresa.

Estic compromès/ada a facilitar una transició suau durant les pròximes setmanes. Estic disposat/ada a col·laborar en la formació del meu successor/a i en la transferència de responsabilitats per assegurar la continuïtat dels projectes en curs.

Agraïsc de nou l’oportunitat de haver format part de [nom de l’empresa] i li desitjo a vostè i a l’equip tot el millor en el futur.

Atentament,

[Firma (si s’envia per correu postal)]

[Nom del Remitent]

SIMULACRE D’ENTREVISTA LABORAL

 

You

Actúa com un expert en recursos humans i fer una entrevista interactiva de les 10 preguntes més habituals, espera que respongui per fer la següent pregunta.

ChatGPT

ChatGPT

Per descomptat, aquí tens una simulació d’una entrevista interactiva amb les 10 preguntes més habituals:

 1. Pregunta 1: Parla’m una mica sobre tu mateix/a.
  • Resposta del candidat/a:
 2. Pregunta 2: Quins són els teus punts forts?
  • Resposta del candidat/a:
 3. Pregunta 3: Quins són els teus punts febles i com intentes millorar-los?
  • Resposta del candidat/a:
 4. Pregunta 4: Per què estàs interessat/ada en aquesta posició?
  • Resposta del candidat/a:
 5. Pregunta 5: Com gestionaries un conflicte amb un company de treball?
  • Resposta del candidat/a:
 6. Pregunta 6: Quina experiència tens en aquest àmbit?
  • Resposta del candidat/a:
 7. Pregunta 7: Com et defines com a treballador/a en equip?
  • Resposta del candidat/a:
 8. Pregunta 8: Com reaccionaries davant d’una situació d’estrès al treball?
  • Resposta del candidat/a:
 9. Pregunta 9: Què creus que pots aportar a l’empresa?
  • Resposta del candidat/a:
 10. Pregunta 10: Tens alguna pregunta per a nosaltres sobre l’empresa o la posició?
  • Resposta del candidat/a:

 

Retroacció dels alumnes que han fet una entrevista laboral real

“La veritat és que no me va servir de molt el treball de classe, ja que vaig tenir que improvisar al moment de la entrevista, pot ser que els resultats del treball fet no van servir de molt en la meva experiència, treballar amb una inteligencia artificial a vegades no fa molta ajuda pero crec que en altre ocasió podría ser útil”

“El que vam fer a classe em va ajudar molt amb l’entrevista que vaig tenir amb el director del hotel. Saber estructurar l’informació que li tenia que proporcionar al entrevistador em va servir per a expresar bé el que sé fer i les meves debilitats. Molt útil tot”