JORNADA CIENTÍFICA

Encara que amb una mica de retard, aquí teniu imatges de les activitats realitzades durant aquesta jornada, a les classes de quart. Una felicitació a tothom perquè vam gaudir molt del que vam compartir. Algunes de les activitats ens van deixar bocabadats!
Disculpeu la mala qualitat d’algunes de les imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

MIREIA I MARC

Durant moltes setmanes hem tingut amb nosaltres a la Mireia i el Marc, estudiants en pràctiques. Ens han ajudat molt en la nostra feina i ens han sapigut entendre força bé. Ahir, divendres, dia 18, es van acomiadar de nosaltres perquè tenen que incorporar-se novamente a les seves classes.
Esperem que tot els hi vagi molt bé en el seu treball i en la seva vida personal. Gràcies per tot, Mireia i Marc. Us trobarem a faltar!Quart AQuart B

Publicat dins de General | 1 comentari

Els Mossos d’Esquadra

Fa uns dies ens van visitar els Mossos d’Esquadra. A posar-nos alguna multa? A renyar-nos per alguna imprudència? ….NO!!!

Van venir a enseyar-nos com ens hem de protegir quan anem en cotxe i, de passada, com hem de recordar als adults que han de tenir cura de nosaltres i que s’han de protegir ells.

Va ser molt interessant i ens ho vam passar molt bé. Moltes gràcies al Jesús i els seus companys!!!!

Publicat dins de General | 2 comentaris

GIRA I GIRA! EL TREBALL

Durant aquestes setmanes hem estat treballant aquest projecte de Medi.
Hem compartit idees, conceptes, dubtes, treball… Aquí us presentem part de la nostra activitat: els murals de cada grup.

Publicat dins de General | 3 comentaris

PINTA’M DE…COLORS

L’ORDIT I LA TRAMA (URDIMBRE Y TRAMA)

Fils que es creuen, s’entrellacen, formant teixits. Hem estant treballant aquest concepte, no només des del punt de vista pràctic i aparent, sinó també des de la idea que, en la vida personal, social i quotidiana , els  nostres”fils” es creuen necessàriament amb els dels altres: un fil sol no genera un “teixit”.

Primer vam observar diferents tipus de robes i vam fer textures d’alguns teixits.

Després vam crear teixits entrellaçant tires de paper perpendicularment i de forma lliure.

A contimuació vam fer formes lliures dibuixant línies.

També vam extraure fil del cotó.

Aprofitant retalls de robes, vam fer els nostres patchworks particulars i alguns paisatges.

I, finalment, vam fer braçalets amb llanes de colors i un petit intent de cadeneta amb ganxet.

Aquí teniu algunes imatges dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Publicat dins de General | 5 comentaris

GIRA I GIRA!!!!!

El nostre primer projecte de medi s’anomena “GIRA I GIRA!” . Fa referència a l’Univers, les galàxies, el Sistema Solar, els planetes, la Terra…

Estem treballant força per tractar d’entendre el millor possible la magnitud d’aquests temes. Esperem tenir respostes a les preguntes! És apassionant!

Us deixem amb un petit video en el que es compara el tamany dels planetes, del Sol i d’altres estrelles.

 

Imatge de previsualització de YouTube

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

BENVINGUT, 2012-2013!

Comencem un nou curs….Com passa el temps! Ara ja som alumnes de quart curs de Primària!
Esperem que tot vagi molt bé, que continuem creixent com a persones i gaudint de noves experiències i coneixements que, de ben segur, aniran sorgint dia a dia.

L’Adrià i les seves cobaies

Volem començar els articles d’aquest bloc  amb un deute que tenim amb l’Adrià. Per raons tècniques i manca de temps, la seva aportació al darrer projecte de medi del curs passat (“Tot el que neix”) no es va publicar.
El pare de l’Adrià també va estar amb nosaltres i, entre tots dos, ens van explicar moltes coses d’aquests mamífers (mare i fill/a), cobaies, encara que no feia massa temps que els tenien. Què boniques que són! La mare es diu Peluda i la cria (encara no sabem si és mascle o femella) es diu Taques, tots dos noms molt escaients per la seva aparença.Moltes gràcies i perdoneu el retard en deixar constància del que vau explicar i que ens va agradar moltíssim a tots plegats!

 

Publicat dins de General | 4 comentaris