Sortida al Museu de la xocolata

Els alumnes de primer hem visitat el Museu de la Xocolata a Barcelona. A classe, ja havíem treballat la història de la xocolata i el fruit del cacau a partir d’haver vist “Charlie i la fàbrica de xocolata”, de Roald Dahl, però allà ens han explicat moltes coses noves que no coneixíem. Després, hem vist tot una exposició de figures de xocolata que tenen en vitrines. Hem tastat el cacau pur i la mantega de cacau.

Per acabar la visita, hem realitzat un taller molt divertit on hem fet una figureta de xocolata i hem dibuixat damunt un foli amb xocolata i una mànega de pastisser. Per acabar hem dinat al Parc de la Ciutadella, ens ho hem passat genial perquè feia molt bon dia i teníem tot un espai de gespa per jugar i fer volar la imaginació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *