Comenta aquest Bloc !!!

 

El nostre bloc ja té un trimestre de vida. Enhorabona !!!

Estem molt satisfets de la feina realitzada i ara volem passar a una segona fase: fomentar la participació de l’alumnat, les famílies, el professorat i tots aquells i aquelles que vulgueu deixar la vostra opinió sobre els articles que publiquem. No us oblideu que un bloc es nodreix dels vostres comentaris!!!

Per manifestar la vostra opinió només heu de clicar a l’apartat comentaris que hi ha al final de cada article i seguir les instruccions. És necessari, que prèviament tingueu un compte de correu electrònic.

Els comentaris que deixeu quedaran pendents de revisió ortogràfica i només es publicaran si el seu contingut reflecteix una crítica constructiva i si l’autor/a s’ha identificat amb nom i cognoms.

nodreix                                 participb.gif

32 pensaments sobre “Comenta aquest Bloc !!!

 1. M’agrada que puguem fer comentaris. També vull que poseu coses noves.

  M’agraden molt les fotos del concert.

 2. Vull felicitar l’escola en general i els alumnes i professorat en particular per aquest espai tan fantàstic de què disposeu.
  De segur que anirà nodrint-se de moltes participacions i ha de ser una important referència més de la bona marxa del CEIP Ferran Agulló.

  Enhorabona per la feina ben feta!

  Arturo
  Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat 1

 3. Arturo, moltes gràcies per les teves encoratjadores paraules.

  La veritat és que el bloc s’està convertint en un veritable espai de comunicació, aprenentatge i difusió de les activitats que fem al Centre i ha fet possible la cohesió com a grup, que camina cap a un objectiu comú: créixer com a persones.

  Esperem que ens continuïs visitant i desitgem que gaudeixis amb les nostres experiències. 😀

  De nou, moltes gràcies !

 4. Sóc la cap d’estudis del CEIP Pere LLiscart de L’Hospitalet. Us vull felicitar per la feina que esteu fent en aquest bloc. És un espai molt atractiu tant pels mestres (que podem agafar idees), com pels pares (que de ben segur aprecien tot el que esteu fent), com per als alumnes que tenen un bon recurs per aprendre i divertir-se.

  Moltes felicitats! i, endavant!

  Mercè.

 5. Mercè,

  Moltes gràcies pel teu comentari. La creació d’aquest bloc ens està reportant un gran número d’experiències positives. Des d’aquí, us recomanem que us endinseu en la fantàstica aventura que significa la creació d’un espai viu i engrescador com aquest, si és que encara no ho heu fet.

  Una cordial salutació.

 6. Sóc un company de professió -profe en un IES- i no em puc estar de felicitar-vos pel vostre Bloc de Primària. Confeso que jo, que també porto coses d’informàtica en el meu centre, us “copio” alguns continguts i dissenys d’interfícies. I em feu molta enveja, perquè tot i que aquest Bloc no fa gaire que camina per aquests móns telemàtics, veig que heu aconseguit un alt índex de participació i d’implicació del vostre alumnat. Endavant i seguiu sorprenent-nos com fins ara.

 7. Jordi, ens ha complagut molt saber que els companys que tenen alumnes més grans també ens visiten. La xarxa ens dóna la possibilitat d’aprendre els uns dels altres i de compartir recursos i experiències positives i és bo que ho puguem aprofitar.

  Moltes gràcies, la teva opinió ens anima a continuar !

 8. M’agrada escriure al bloc i sempre m’encanta escriure un, dos, tres o molts comentaris, perquè m’ho passo molt divertit!

 9. Felicitats, molt interessant i didàctic.
  Felicidades, muy interesante y didáctico.
  Parabéns, muito interessante e didáctico.

 10. Lourdes,

  Moltes gràcies per les teves paraules.

  És molt agradable veure que les nostres antigues alumnes TAMBÉ es passegen pel BLOC, encara que quan elles estudiaven al Centre, aquests avenços tecnològics no existien.

  Molts records als teus germans i pares.

  A reveure, Emilia 😉

 11. Només voldria manifestar el meu agraïment pels anys passats i la formació rebuda (sobretot com a persona) a l’institució i el grup humà de l’EP Ferran Agulló (1985-1991).

  Vaig posar-me molt contenta en trobar aquest espai, encara que l’objectiu d’aquest no sigui pròpiament el de rebre missatges d’històriques.

  M’agradaria molt que aquest misssatge arribés als meus professors que formen part de la meva memòria afectiva i que van contribuir en la construcció dels fonaments del meu futur.

  Moltes gràcies, per tot i sobretot, pel somriure que neix a la meva cara quan me’n recordo d’aquells anys.

 12. Lourdes,

  Moltes gràcies per les teves paraules. Els professors i professores, que encara treballem a l’Escola, hem rebut el teu missatge amb molta il•lusió. Sempre ens agrada recordar, amb afecte, els alumnes que passen per les nostres aules al llarg dels anys i, encara més, veure que també se’n recorden de nosaltres i que el seu pas per l’Escola va ser una experiència gratificant.

  Fins sempre ! 🙂

 13. Emilia,

  Agraeixo el comentari.

  Només afegir que trobo extremament interessant l’apartat del bloc referent a “Cómo mirar una pintura”.

  D’aquella Menina que va freqüentar l’escola Ferran Agulló va sortir una Infermera de vocació lligada a l’Atenció Primària (individual i a la comunitat), a la docència (de futurs professionals) i Pintora.

  I és com a Infermera-Pintora que vaig aconseguir relacionar el bé a la Salut (Ciència) que fan les Arts (Humanisme) realitzant algunes activitats per a la comunitat que serveixo i a qui em dedico.

  Una salutació.

  Lourdes Muñoz Hidalgo.

  PS: com el món ha mudat amb les noves tecnologies i la globalització… !

 14. És una passada que tinguem aquest bloc, que crec que és el millor de totes les escoles.

  Tots participem, ens divertim, fem comentaris, posem fotos nostres … però el que més m’agrada és que és un bloc on totes les classes aporten alguna idea, dibuixos, treballs de l’exposició de Sant Jordi …

 15. Emilia,

  Els teus companys/es et volem fer saber el que representa aquest bloc de Primària per nosaltres:

  Ha estat una finestra oberta al món mitjançant la qual hem pogut mostrar aquelles activitats que sempre s’han fet a l’Escola i que ara, gràcies a les noves tecnologies en podem gaudir tots.

  Ha despertat l’entusiasme dels nostres alumnes, ha apropat el dia a dia de l’Escola a les famílies i ens ha engrescat a tots en aquest projecte.

  Quan les coses surten tan bé són fruit dels coneixements, de la iniciativa, de la creativitat, del temps que li has dedicat i de la teva capacitat per dur-les a terme.

  Gràcies.

 16. Com bé us podeu imaginar, en llegir aquest comentari, m’he quedat sense paraules…

  Només dir-vos, que per mi ha estat un plaer formar part d’aquest projecte que, entre tots: alumnes, professors i famílies, hem fet possible i que a hores d’ara ja s’ha convertit en el nostre particular “tresor”.

  Moltíssimes gràcies i,… Visca el Bloc!

  Emilia

 17. Hola, Emilia !!!

  Com estàs ?

  Aquest és el meu primer comentari, des de casa.

  Jo crec que ho he fet bé.

  Adéu !!!

 18. Hola Ilias,

  I tant que has enviat bé el teu comentari !

  He felicitar-te pels progressos que has fet, a l’hora d’escriure en català.

  Segueix així i continua practicant, enviant comentaris al Bloc.

  Una abraçada, Emilia 🙂

 19. Les novetats del bloc m’han agradat molt, els jocs, els vídeos, els comentaris i moltes coses més, però el que més m’ha agradat ha estat els contes i els vídeos. Adéu.

  Aaaaaahhhhh!!!!!!!!! Ara que me’n recordo a la meva classe també hem fet vídeos. Bé, els estem acabant i alguns ya els han acabat.

  Bé, ara si que me’n vaig. Adéu fins una altra.

 20. S’ha anat la meva mare, la trobo a faltar molt !

  M’agrada molt aquesta escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *