CORONES DIVERTIDES!

Una manera de començar a treballar el procés de lectura i escriptura és a partir del propi nom. El nom propi dels nens és un bon recurs que tenim per motivar-los  i endinsar-los en aquest món màgic de les lletres.

Ja fa dies que treballem amb els nostres noms. És molt important per nosaltres i ens és fàcil engrescar-nos en el món de la lectoescriptura a partir dels noms propis perquè és molt significatiu. Cada vegada els identifiquem amb més facilitat. També comencem a traçar-los a la nostra manera. Tenim diferents materials manipulatius que ens ajuden a fer-ho.

D’entrada el veiem com una imatge global, i a poc a poc ens anirem fixant en el que ens ajuda a identificar-lo, per exemple, la lletra inicial. És la primera, la més important i aquesta setmana n’hem fet una corona ben xula. Després hem jugat a buscar els que tenien la mateixa lletra que nosaltres al seu nom.

Cliqueu la imatge per veure més fotos. 

 

 

 

 

JOGUINES DELS REIS.

Divendres a la tarda vàrem jugar amb les joguines que ens han portat els Reis Mags. Per cert, sou nens i nenes molt bons perquè els Reis vam venir molt carregats.Abans de jugar cadascú va explicar a la resta de companys i companyes quina joguina portava i si es tractava d’algun joc explicava el seu funcionament.També hem explicat que cal compartir les joguines i tenir cura de totes elles. Quina tarda més divertida!!!

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

CAGADA TIÓ!!!

Ahir  a la tarda ,després de dies de donar-li menjar, el tió ja feia unes hores que no menjava res, l’hem preparat entre tots, l’hem deixat una estona tranquil i després ja l’hem fet cagar…. i sorpresa !!!

Quina sort hem tingut! Ens ha cagat unes pilotes  molt divertides  i  unes quantes capses de neules que ens hem menjat entre tots.

Moltes gràcies tió, i fins l’any que ve!

Cliqueu la imatge per veure més fotos.