PROPOSTES DE PSICOMOTRICITAT FINA

Ja fa dies que vam començar a treballar la motricitat fina. És la capacitat per a produir moviments petits i precisos. Necessita també una coordinació ocular, coordinació ull-mà i una coordinació ull-peu. Per exemple seria la facilitat d’enfilar boletes, recollir objectes petits amb els dits o agafar el llapis. La pinça digital consisteix en el control voluntari dels dits índex i polze per manipular correctament el llapis.

A l’aula hem treballat aquest aspecte amb diferents materials, es ho hem passat molt bé!!! Són materials senzills que podem trobar fàcilment per casa i així també poden practicar-ho més vegades

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

 

 

DECORACIÓ PORTA!

Famílies la setmana passada vàrem començar la decoració de la porta. El grup classe tenia molt clar que volien  micos i molts plàtans. Per escollir els micos que  volen posar a la porta he buscat unes imatges de micos divertits, finalment hem parlat una mica i ja hem decidit quins  posaríem.  Hem pujat a  CREART  ( Ambient de  pintura)  i hem pintant entre tots uns micos .

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

PRIMERA TROBADA DE PADRINS I FILLOLS!

L’escola té un programa d’apadrinament lector, que funciona a partir de P4. Padrins i fillols es reuneixen un cop per setmana per llegir junts una estona.

A P3 no ens trobem tan sovint, però també tenim uns padrins que venen a fer algunes activitats amb nosaltres de tant en tant. Els nostres padrins són els nens i les nenes de segon, concretament de la classe “Els futbolistes ” Només arribar ens hem trobat amb la sorpresa que ens han fet un regal, unes targetes  amb la nostra foto i el nom les utilitzarem per començar a treballar l’escriptura del nom , també ens han regalat algun dibuix lliure.
Ja us anirem explicant què farem junts, de moment ahir van venir a la classe per coneixe’ns  i jugar una estona plegats. Al principi hem fet una mica de vergonyetes però al final hem estat genials.

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

 

 

 

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOC

Ja teniu aquí el nostre bloc de classe. A través d’ell us anirem informant de tot el que anem fent i treballant, penjarem fotos, vídeos i un munt d’activitats!

Us animem a que hi participeu deixant el vostre comentari sempre que vulgueu, les vostres aportacions són molt importants!

De moment hi podeu trobar algunes de les cançons que cantem a classe i l’enllaç a alguns jocs que juguem amb la PDI perquè també hi pugueu jugar a casa. Ho teniu tot al menú de la dreta.

Us recomanem que si voleu conservar les imatges o els vídeos que us ensenyarem; les aneu descarregant a mida que les anem penjant, ja que s’esborren d’un curs per l’altre.

Esperem veure-us per aquí sovint!

JORNADA INICI DE CURS

Divendres 14 de setembre vam celebrar tota l’escola la “Jornada d’inici de curs”. Aquest any el lema del curs és ” ESCOLTA LA TEVA VEU”

Els dos personatges el VITUS VIRUS I LA KORA SPEAK  ( CARLES I  GEMMA H.) vam escenificar davant els nens el lema i  el  fil conductor que ens acompanyarà durant tot el curs.

Cançó del lema:

 

 

Cliqueu la imatge per veure més fotos.