DECORACIÓ PORTA

Famílies ja tenim la porta decorada!!! Vam començar a decidir entre tots i totes com volíem la porta. Vam posar-nos d’acord que volíem pintar  un cotxe cadascú amb ceres, acompanyats de carreteres i d’algunes cases i edificis.  I també teníem molt clar que  teníem que posar un rètol “La classe dels cotxes”. Finalment amb un altre conversa va sorgir la idea de buscar imatges de cotxes molt xulos i enganxar-los. Aquí teniu el resultat de la porta.

 

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

PROPOSTES DE PSICOFINA

Continuem  treballant la motricitat  ; ja que, potencia les habilitats manuals necessàries per a l’escriptura i, especialment, la pinça escrivana. Tot i treballar aquest aspecte, hi ha infants que per la tonicitat dels seus dits mostren dificultats a l’hora d’agafar el llapis .

Aquests infants, segur que gaudiran amb aquestes activitats de motricitat fina i, amb elles, podran millorar la prensió per a fer la pinça escrivana correctament.

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

JOQUINES REIS

Aquest divendres a la tarda hem portat una joguina que ens han portat els Reis Mags. Per cert, sou nens i nenes molt bons perquè els Reis vam venir molt carregats.Abans de jugar cadascú va explicar a la resta de companys i companyes quina joguina portava i si es tractava d’algun joc explicava el seu funcionament.També hem explicat que cal compartir les joguines i tenir cura de totes elles. Hem passat una tarda molt divertida!

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

 

CAGADA TIÓ !!!

Divendres a la tarda ,després de dies de donar-li menjar, el tió ja feia unes hores que no menjava res, l’hem preparat entre tots, l’hem deixat una estona tranquil i després ja l’hem fet cagar…. i sorpresa !!!

Quina sort hem tingut! Ens ha cagat uns contes molt divertits i  unes quantes capses de neules que ens hem menjat entre tots

Moltes gràcies tió, i fins l’any que ve!

 

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

CELEBRACIÓ DEL NADAL

Durant el temps d’Advent hem treballat  el valor de l’Amistat. El Com i el  Tim ens han ajudat mostrant exemples del que ells consideren amistat, hem treballant les paraules AMOR, AMISTAT I AJUDAR.  Ahir  vam fer, de forma conjunta   una celebració  a la capella de l’escola. Finalment, hem tingut una sorpresa  ens han donat una bola de Nadal amb les imatges del Com i el Tim.

Cliqueu la imatge per veure més fotos.