TROBADA PADRINS I FILLOLS.

L’escola té un programa d’apadrinament lector, que funciona a partir de P4. Padrins i fillols es reuneixen un cop per setmana per llegir junts una estona.

A P3 no ens trobem tan sovint, però també tenim uns padrins que venen a fer algunes activitats amb nosaltres de tant en tant. Els nostres padrins són els nens i les nenes de segon, concretament de la classe “Els futbolistes divertits “. Només arribar ens hem trobat amb la sorpresa que ens han fet un regal, unes targetes  amb la nostra foto i el nom les utilitzarem per començar a treballar l’escriptura del nom , també ens han regalat un dibuix lliure  que aquesta setmana portarem a la carpeta.
Ja us anirem explicant què farem junts, de moment ahir van venir a la classe per coneixe’ns  i jugar una estona plegats. Al principi hem fet una mica de vergonyetes però al final hem estat genials.

 

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

AJUDEM EL COM I EL TIM

Ja sabeu que el  Tim i el Com ens acompanyen  tot el curs. Són dos amics, molt amics que necessiten la nostra ajuda per trobar un tresor. Nosaltres volem ajudar-los i compartirem amb ells un viatge. Ja fa dies que hem engegat el GPS I ahir vam tenir que buscar una pista.

Durant aquestes setmanes estem treballant la SOLIDARITAT. La pista que hem trobat ha estat una carta amb la lletra “A” . Hem trobat la lletra A! La A d’alegria, d’Amor, d’Amistat…

La A també està al mig de la paraula solidaritat. Ser solidari és ajudar als altres  sense esperar res a canvi. El Tim i el Com es proposen ser solidaris i es conviden a participar a la campanya de recollida d’aliments nadalencs per ajudar als qui més ho necessiten.

Així doncs famílies  podeu portar neules, torrons,dolços…

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

EXCURSIÓ A LA MATA

Ja hem fet la primera sortida del curs! Avui hem anat  al bosc de  la Mata. Aquesta primera sortida ha estat genial, els nens i nenes han gaudit molt en plena natura.

Hem fet  una bona passejada pel mig del bosc observant (les fulles,les castanyes, les pinyes, els arbres, els arbusts, el cant del ocells, …) però també el fet de compartir i passar el dia junts, nens, nenes i mestres,ens ajuda a cohesionar el grup.
La classe vermella hem estat uns campions i campiones i hem  gaudit moltíssim del dia, però a l’autocar de tornada estàvem tan cansats que molts ens hem  quedat adormits.

 

Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

CONTES

El nens/es aprenen jugant, els contes els acosten a aquets mons màgics i fantasiosos i els ajuden a conèixer la realitat. “Mirar les coses amb ulls de nen” és el que hem de fer per a motivar-los i influir positivament en la construcció de la seva personalitat. A partir d’un conte es poden treballar moltes coses:

  • Treballar l’atenció
  • Desenvolupar la imaginació
  • Potenciar els sentits
  • Memoritzar
  • Treball de sentiments
  • Enriquir el llenguatge
 

 

Cliqueu la imatge per veure més fotos.
Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

MURALS DE TARDOR

La setmana passada vam estar preparant dos murals de la tardor.  Un mural l’hem fet amb gomets i línies horitzontals fetes amb retoladors dels colors de la tardor i l’altre mural l’hem elaborat entre les dues classes amb línies verticals fetes amb pintura .

Famílies els podeu veure exposats al final del passadís.

Cliqueu la imatge per veure més fotos.
Cliqueu la imatge per veure més fotos.

 

 

 

 

 

LA TARDOR

Ja fa dies que  a les converses del dilluns ( del cap de setmana ) hem aprofitat per ensenyar i explicar totes les coses de la tardor que han portat alguns companys i companyes.

Ja tenim una bona paradeta de la tardor. Amb aquests elements de la tardor hem fet estonetes de conversa, d’observació, de manipulació , d’experimentació,  hi hem jugat, perquè tocar  tot això ens encanta.

Tenim moltes coses , carbasses, pinyes, aglans,  castanyes, moniatos, magranes, aglans, fulles de tots els colors de la tardor, llavors, joguines, fins i tot alguns treballs manuals.

Moltes gràcies famílies per la vostra col.laboració !!!

Cliqueu la imatge per veure més fotos.
Cliqueu la imatge per veure més fotos.