Tasques 5è i 6è finals

Hola nens i nenes, espero que vagi tot molt bé i que prompte sortim d’aquesta situació! Aquesta serà l’última tasca de música d’aquest curs i per això m’agradaria que primerament férem un repàs mental de tot allò que hem fet durant aquest curs.
Per acabar el curs m’agradaria veure el que heu après i per això us dono tres tasques de les quals hem treballat al llarg del curs.

– La primera d’elles serà fer un vídeo amb la flauta de qualsevol cançó que hem vist a classe, també hi podeu tocar un altra cançó que vosaltres conegueu i passar-la al correu de música.

– La segona de les tasques és fer un breu resum de les coses que més us han agradat d’aquest curs, novetats que heu après i que és el que més recordeu com poden ser: activitats de aula, instruments, compositors, cançons, sortides musicals, tasques del confinament…etc….
– Finalment l’última tasca serà aprendre un ritme amb el propi cos (percussió corporal). Un cop ja sabeu fer aquest ritme també podeu enviar el vídeo o comentar com ha anat a la tasca.

Aquí deixo el ritme que teniu que aprendre:

https://drive.google.com/file/d/1XtnKw0pMLZKWVZ1x34nNf48csShNrgDI/view?usp=sharing

Pd: Moltes gràcies per fer arribar moltes tasques i alguns comentaris que feu al correu electrònic, segur que anirà tot genial i prompte ens sortirem! Una abraçada!