Tasques 5è i 6è

Hola nois i noies de 5è i 6è, espero que vagi tot bé! Primerament recordar que heu de tornar els llibres de música socialitzats, els llibres de flauta. Abans de portar aquests llibres rebreu una carta amb les indicacions corresponents per poder portar-los. Heu d’estar pendents  a l’escola i els recolliran les vostres tutores MERCI, GRÀCIES!!
Aquesta setmana anem a profunditzar en un instrument més concret que tots coneguem i aquest és el piano.

-En primer lloc m’agradaria que explicàreu la història del piano amb les vostres pròpies paraules. Per a poder fer-ho us deixo algunes recomanacions on buscar informació:
http://www.historiadelasinfonia.es/historia-concierto-piano/el-piano-su-historia/

https://hinves.com/blog/la-historia-del-piano-etimologia-y-origenes/

https://es.wikipedia.org/wiki/Piano

-Un cop hagis contat la història del piano amb les teves paraules cal fer una descripció del piano i dels seus components.
-Seguidament, la tercera part de l’activitat consta en buscar un pianista famós i enviar-me una mica de la seva biografia per poder conèixer-lo i també si heu vist algun vídeo d’aquest artista.
-Finalment, per a concloure amb l’activitat heu de fer una recerca de la vostra cançó preferida interpretada per un pianista i passar l’enllaç o posar el nom perquè els mestres de música la puga’m gaudir.

 

Pd: a continuació també ens agradaria que jugueu amb els dispositius que teniu als jocs pianístics que hi ha al blog actualitzat del centre Escola Nadal (https://blocs.xtec.cat/blocdemusicaescolanadal/), aquí teniu per poder tocar virtualment el piano, per a repetir cançons famoses amb el piano, atrapar notes al piano i moltes més coses que podeu trobar a l’apartat 3 d’aquesta pàgina, més concretament a la primera línia d’aquest apartat al symbaloo.
Pdd: si algun noi o noia vol enviar un vídeo tocant el piano en qualsevol dispositiu o si té un teclat o un piano a casa estarem encantats de veure’l. No oblideu passar les vostres feines i vídeos musicals al correu musica@escolanadal.cat