Tasques 3r i 4t

Hola nois i noies de 3r i 4t, espero que estigueu molt bé. Avui tenim una feina de música en la qual seguirem aprenent instruments però aquests seran una mica més diferents dels que habitualment veiem.

A la vida musical no solament existeixen els instruments que vegem més sovint, també hi ha instruments que han anat sortint amb el temps i d’altres que s’han anat creant nous. Per això deixo una fitxa en la qual coneixerem 4 instruments en el que alguns són més nous i altres no tant.

En la fitxa que tenim a continuació s’ha de completar els buits i solament us donaré una pista per completar la secció dels noms dels instruments. La pista és que ús donaré els noms dels instruments però del revés, vosaltres haureu d’ordenar-ho i després buscar quina és la foto que pertany a aquest nom. Un cop teniu els noms ja posats podeu passar a buscar informació per a les dues següents seccions. Per acabar la fitxa podeu buscar al Youtube o a l’internet el vídeo que més us agradi d’aquest instrument i passar-lo a la fitxa copiant l’enllaç perquè jo ho pugui veure.

Finalment m’agradaria saber quin dels quatre instruments que hem vist ha sigut el que més us ha agradat.

eria’d aniuqam-acinómrah-oynab-gnah

         
Nom de l’instrument
Descripció de l’instrument
Història de l’instrument
Enllaç del vídeo