Tasques 1r i 2n

Holaa! Espero que tot vagi bé i des del departament de música estem molt contents de rebre tots els vostres mails al correu i veure que realitzeu i us agraden les feinetes de música. Aquestes dues setmanes repassarem una mica les nocions bàsiques que hem treballat al segon trimestre del curs i perquè no ens oblidem d’elles hem preparat una sèrie d’activitats que a continuació us deixem.

La primera activitat és recordar com era la clau de sol, per això us deixo una fitxa en la qual podeu acolorir les claus de sol de qualssevol color. Seguidament al costat de la clau de sol hi ha un lloc que serà per a escriure les notes que ús sapigueu i recordeu

La segona activitat tracta de fer dues còpies d’aquesta fitxa que a continuació us deixo. Un cop tenim les dues còpies podem acolorir les notes i retallar-les. Ara tenim el joc de les parelles en el que podem jugar contra els pares o els familiars i que ja sabeu com funciona, ja que darrerament hem jugat al memory d’instruments. Sols tracta de posar les fitxes que hem retallat cap avall i trobar les dues que son igual, un joc també anomenat “Memory”. En aquest joc tractarem de recordar el nom de les notes musicals i treballar la memòria

 

Finalment l’última activitat serà recordar el nom de les distintes figures musicals que ja coneixem però que no són les úniques que hi ha i si algú en sap més m’ho pot dir també junt amb les feines. A continuació ús deixo una fitxa en la qual s’ha de posar el nom de les figures a sota i fer una decoració. Un cop estiguin tots els noms de les figures a sota heu d’encerclar les figures anomenades semicorxera.
Pd: ús deixo una petita ajuda també per a aquesta activitat