Les escoles canten, versió confinada

Hola, famílies!

Avui, dijous 21 de maig era la data per a la nostra trobada amb “Les escoles canten”, on ens trobàvem totes les escoles de Sant Feliu de Llobregat per cantar poemes de Joana Raspall. És una trobada molt especial, on els 8 poemes musicats per Joan Josep Blay són cantats pels nens i nenes de la nostra ciutat i acompanyats en directe pels mestres de l’Escola de Música Municipal, i amb la presència i narració del també músic santfeliuenc Joan Dausà.

Aquest any no ha pogut ser de manera presencial, però hem volgut fer també la nostra versió confinada i ho hem volgut compartir amb vosaltres. Agraïm a tots aquells que hi heu participat i els què d’una manera o altra ho feu fet possible.

Us fem arribar l’enllaç de la publicació a la web de l’Ajuntament i l’enllaç al youtube.

També l’enllaç dels poemes i les cançons per si les voleu anar cantant. Que la música sigui la vostra fidel companya en els dies clars i els dies foscos i que els poemes de la Joana siguin per a vosaltres “un estel que us faci de guia”.

Una abraçada virtual ben gran!!

https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=35330&newid=29438&fbclid=IwAR1s-WRGw5N1n69zgX7qjTzaKiMuI1-t2IDVRECNuS_dyvGUI43am_OCBwA

https://blocs.xtec.cat/blocdemusicaescolanadal/tag/bon-dia-joana/