Tasques 5è i 6è 22/05/20

Hola! Avui coneixerem diferents tipus de gèneres musicals, per això hem preparat un crucigrama (encreuat) per a vosaltres en el que haureu d’encertar totes les paraules que apareixen. Un cop teniu totes les paraules escollireu 5 gèneres musicals i fareu una recerca sobre ells en el que heu de descriure:

– On va sorgir aquest gènere?

– Quina és l’època d’aquest gènere?

– Escriu tres autors, cantants, compositors, dj o músics d’aquest gènere

– Nombra tres cançons del teu gènere favorit o alguna obra que t”hagi agradat d’altre gènere

Pd: Podeu trobar molta informació a la internet però com sempre heu de saber que hi ha llocs que no són per fiar-se’n. Per això recomano la pàgina de Wikipedia per buscar informació, ja que he comprovat que tots els gèneres són aquí dins ben explicats i amb bona informació. Per a veure música sols cal utilitzar el YouTube o el Spotify.