Tasques 3r i 4t 22/05/20

Hola nois i noies de 3r i 4t, espero que tot vagi molt bé i que prompte puga’m veure tots! Aquesta setmana ja coneguem una mica més els instruments musicals perquè ja hem fet unes activitats molt divertides, per això aquesta setmana realitzarem un joc propi. Aquest joc es diu “L’atrapa instruments”.

Per a realitzar aquest joc us deixo una fotografia on podem veure una sèrie d’instruments que ja coneixem i que repassarem. Per poder començar a jugar hem de pintar tots aquests instruments com més real possible veient i buscant fotografies a la internet per fer-ho real. Un cop tenim tots els instruments pintats retallarem cada quadre.

Ara ja tenim tots els instruments preparats però ens falta una cosa important i és que si el director no hi dóna l’entrada amb la batuta no podrem començar. Per això nosaltres anem a fer-hi la nostra pròpia batuta i poder jugar quan nosaltres vulguem. Per realitzar la batuta també ús deixaré una foto perquè la pugueu pintar i decorar al vostre gust. Aquest joc tracta de jugar amb parella (mare, pare, germans, tiets, cosins, amics….).

Ara ja ho tenim tot, sols falta saber com es juga:
-El primer pas serà posar sobre la taula tots els instruments

– El segon pas cadascú agafarà la seva batuta i es posarà concentra, ja que una altra persona serà el director

– El director és l’encarregat de dir el nom d’un instrument dels que hi ha a la taula

-Una vegada el director diu el nom d’un instrument els jugadors han d’agafar l’instrument posant la seva batuta al damunt

– Finalment el jugador amb més instruments serà el més ràpid

Pd: per a la realització de la batuta penso que és millor que després li poseu algun tipus de cartó o hi poseu una palleta (plàstic) al darrere perquè no es trenqui.