Tasques 3r i 4t

Hola a tots i a totes! Els mestres de música han preparat distintes activitats musicals per a les pròximes dues setmanes. Esperem que aquestes activitats lúdiques i senzilles siguin del vostre agrado i com ja sabeu teniu el correu de música disponible per a tot (musica@escolanadal.cat). Aquestes tres activitats consten de la cerca de les diferències, la recerca de les paraules a la sopa de lletres i finalment el sudoku de les figures musicals. A més, podeu trobar tota mena de continguts i activitats al blog de música, ja sabeu que també podeu veure el Jove Barber de Sevilla al blog, o escoltar i recordar les cançons que vam cantar. Moltes gràcies, junts sortirem!

Pd: Si us han agradat les activitats també teniu altres tres una mica més senzilles programades per a 1r i 2n al blog de música