La pluja deixa inundacions, carreteres tallades i embussos a Mallorca

Palma és una de les poblacions més afectades. L’estació de metro de Jacint Verdaguer ha hagut de ser tancada provisionalment i hi ha grans retencions en els accessos per carretera. El Servei d’Emergències de les Illes Balears 112 ha coordinat un total de 230 incidents relacionats amb les pluges caigudes fins al moment en tot Balears.

El centre territorial de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha informat que al llarg del dia s’han registrat precipitacions de 97,5 litres per metre quadrat a Palma, dels quals 68 han caigut entre les 15 i les 17.00 hores, una quantitat que es considera «sorprenent». Les precipitacions més intenses s’han donat a Palma, on la mesura dels 68 litres per metre quadrat en dues hores s’ha produït a l’estació meteorològica de Porto Pi.

El delegat territorial de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), ha assenyalat que la intensitat de les precipitacions és «sorprenent a Palma, on no és habitual, encara que sí ho és en les zones de muntanya». A Lluc s’han registrat 74 litres per metre quadrat, a Sa Pobla 57 i a Pollença 33.

Etiquetes:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *