Hola, món.

Articles (informació conceptual)

 

 

 

el-cos humà ·        

2,2 L’DIGESTIU aparell

Els aliments Entrín per la boca i els processos Comencen digestius nutrients permetran Que obtenir de contenir els. A la boca s’hi trobes els abonyegaments Que la Produeix mastegació (Digestió Mecànica) i els els seu contingut aboquin glàndules salivals. A l’mastegar aliment, altres coses Entre Ríos, la fraccionem El vegada El salivem. La saliva lubrica l’aliment per la Seu d’facilitar La d’El Al desplaçament Llarg del digestiu banyera i, alhora, vaig Comença vaig Una parella del Medeixo (digestió Química).

L’barrejat aliment amb la saliva és denominador bol alimentari, Qualitat dirigim El tapa de la faringe de les Nacions Unides en una voluntàriament en.

Aquí és la Produeix deglució, Sentit acte involuntari pel qual el bol alimentari entra sense la faringe. La faringe tramvia és des de les vies Comú i Digestiu respiratòria.
Que Evitar Per l’tapa d’un aliment Entre la tràquea pulmons i, hi ha una Espècie de tapadora, l ‘
epiglotis, Que tanca la tràquea i l’aliment Permet al’esòfag Seguir la tapa.

Què passa Barreres sentit de la Boca i la faringe?

Una vegada és l ‘esòfag (Conducta sentit d’uns 25 cm de longitud), El bol gràcies pel contínua banyera digestiu Línies sentit contraccions relaxacions i EL EL musculars el anomenades moviments peristàltics (Digestiu Llarg Donino és l’banyera de l’tot), Que els Aletes conduirà l’Estómac.

és l’eixamplament estomac sentit (prEN forma de sac) de l ‘ digestiu banyera Que Et Capacitat per les Nacions Unides l. 2’5 A l ‘Estómac, El bol l’alimentària és l’barreja El amb Èxit gàstrica.

L’estomac presentació Una capa interior Anomena mucosa gàstrica explicar D’vaig Diversos tipus de glàndules especialitzades segregar els diferents Substàncies sentit d’l’Èxit gàstric (àcid clorhídric, pepsinogen, mucina) Que els degradin proteïnes en pèptids més petits.

Per l’acció gàstrica de l’Èxit, el bol és converteix en una “sopa pastosa Anomena Quim Travessant Que, de mica en mica, abandonar l’Estómac El pílor per ENTRAR en contacte amb la part de l’intestinals primera de Prim, El duodè.
A l’Entrada del duodè és vessen dos líquids: El Èxit de pàncrees, Provinents del pàncrees i la
bilis provinents de l ‘ fetge i sense la emmagatzemada vesícula biliar. Tots aquests líquids, juntament amb El Èxit intestinal secretat per Les Parets del duodè finalitzarà el Procés de nutrients dels Aliments digestió complex Que formaven els.

Totes les substàncies vessades Sobre el converteixen El denominem Quim Que en sentit líquid quil.

 

Els explicar vaig molècules Que El quilo (monosàcarids, aminoàcids, àcids herba …) són petites suficientment per absorbides serveis Poder.

El quilo Avança per l’Prim i en les intestinals vellositats de les regions els els els anomenades jejú i il és Produeix l ‘absorció dels nutrients. Les vellositats sónnombrosos replecs contingut Que les Parets de l’intestinals tal d’augmentar prim per la superfície de contacte amb El quilo Millorar i l’absorció.

D’esta Manera mudes dels components del quil (aigua, consideri necessària minerals, aminoàcids en monosacàrids i), Travessa les Parets i de l’intestinals arribin al capil · Lars sanguinis fetge Que l’ONU condueix, òrgan de Reserva i Distribució.

àcids herba els, components dels Greixer, Sistema Passatgers a l’limfàtic, els transport Que ells un través passar d’un sentit circulatòria pel fetge.

Des de l ‘intestinals prim, Nutrients Els POCS Que No Han digerits prèviament Estat, part i de l’aigua, Passatgers Al “gros intestinals A Través de les Nacions Unides d’Anella muscular Que impedeix Que els aliments tornin al’intestí prim.

intestinals L’gros és banyera sentit sentit de metro de mig d’aproximadament muscular i d’Llarg.

La part de l’primera de intestinals gros s’anomena cec. Contínua amb les regions denominades còlon (Ascendent, descendent transversal i) i el Recte, S’evacuen Que desemboca a l’any, els pel al’Exterior no restes dels Aliments absorbides.

El quilo Que passa al’intestí vaig explicar gros de les Nacions Unides El 80% d’aigua, els parells Que no s’han pogut Substàncies i les restes dels digestius Sucs.

A l’intestinals banda gros és d’aigua aquest Gran reabsorbeix i, Una causa de la flora bacteriana, s’aconsegueix digerir Moltes de les resistents substàncies.

La la flora bacteriana intestinal està formada per milions de bacteris proliferin al’interior Que del budell Gruixut diferents i fermentin produint elements beneficiosos substanciat per la Salut. Aquestos intervenir bacteris al Desenvolupament normal del sistema immunitari i en la Regulació de la resposta de l’Organisme agents patògens Davant els (microorganismes perjudicials per la salut).
La Participació a la intestinals processos la com Diversos Zamora flora, la digestió i moviments del com digestiu banyera Aixi un Producció d’algunes la vitamines (vit K)

La forma Resta l’Anomena Matèria fecal (o femto) SURT Que per l’anus.

Tornar al principi vull del tema

+ + Enllaços Sobre l’i la seva Funció digestiu aparell

L’digestiu aparell i la digestió.

Apunts de l’aparell digestiu Toni Cassany de

– Excel · lents de contacte Apunts de l’aparell digestiu, Els ossos amb il · lustracions i làmines Interactius d’anatomia (en català).

– El dels Aliments Processament a l’interior de l’aparell digestiu.

– La aliments dels digestió pas a pas. Una lliçó Animada Gràfica.

– El digestiu aparell El Projecte Dins Biosfera.

– Dins la web de skoool Olles trobar una completíssima Explicació amb animacions de la digestió, És PEIXOS de Tres i en català (Connecta els altaveus). Molt recomanable els per Nacions apunts els teus Unides Millorar (prem Pausa anar per l’aturant Explicació).

– Aquí Olles El trobar Procés digestiu Humans, Senzills apunts Però complets.

– El teu estomac et àcid clorhídric! Un dels més àcids corrossius …

El Procés de Nutrició i. Jo també Olles vore Una senzilla Animació del digestiu aparell (En català)

– Que Un nano és sentit Menja entrepà de Marcia xoriços verd i sentit … Que Explica T’ho contínua Vols sabre com? El procès digestiu

 

 

 

  • Imatges i estàtiques Una col · lecció d’un d’imatges Servidor de les imatges Pujades Nacions Unides (Flickr, Picasa o preferentment Bubbleshare) N ja existeix

Picasa:

http://picasaweb.google.es/lh/photo/UJr5gf4EU0D4ArSEs3XU_A?feat=directlink

 

http://picasaweb.google.es/115681248142787132879/MisImagenes?feat=directlink

 

 

  • Una Vincles pàgines web relacionades amb el tema

http://www.authorstream.com/Presentation/capdevilasola-251045-els-elements-del-cos-hum-ciencies-naturals-cienciesnaturals-huma-ses-calldetenes-power-point-powerpoint-education-ppt/

 

  • Un vídeo de Youtube

 http://www.youtube.com/watch?v=bBxgi-UZ07E


Aquesta guardada llapis de 2 MV

  • Una presentació ppt Pujada al sentit vosaltes Slideshare

Ofereix als Usuaris la possibilitat de pujar i pública o privada Compartir presentacions de PowerPoint, documents de Paraula de i d’portafolis PDF d’Adobe.
www.SlideShare. Net / – Estats Unitats – Còpia en memòriaSemblants

 

 

 

  • Una d’Activitat Avaluació, serveis olla Que externa (enllaç extern) o a Treball modul de les altre Unides Nacions (flash, cacera, webquest …).

http://weib.caib.es/Recursos/tabac_webquest/tabac_wq/plantillWQ.htm

 

http://www.slideshare.net/dmane/barber-del-valls-1949

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *