#JOEMQUEDOACASA

BONA PASQUA A TOTHOM!!!

De tots es conegut que aquests dies celebrem la festa de la Pasqua. És una tradició molt celebrada a Catalunya. La mona és un pastís que regalen els padrins al fillols i filloles, ben guarnit amb plomes de color i un bon ou de xocolata.

Aquí us deixem una lectura del conte “La mona de Pasqua”.  Aquest dies no podem agafar-los de la Biblumeteca, així que … esperem us agradi!!!!

No deixeu de visitar-nos, que buscarem més històries sobre aquesta tradició que tan us agrada.

Fins aviat!!

 

I DE REGAL…  EL CONTE DEL TAMARRO

 

Avui els amics de Il·lustracions Mar Archs, ens regalen el CONTE DEL TAMARRO. Moltes gràcies!!

Qui és el Tamarro?
El Tamarro és una bèstia imaginària molt difosa en les llegendes i faules dels Pallars, així com de les comarques més properes i Andorra. En l’actualitat la llegenda ha evolucionat en festa. En aquestes zones és habitual la broma d’explicar als visitants que el Tamarro és una feristela que convé caçar de nit i en grup… No us vull dir més… Interessant, no??

Doncs aquí us deixem aquesta història, clickeu sobre l’imatge i, no perdeu l’oportunitat de llegir-la amb o sense companyia, vosaltres decidiu!!

Esperem us agradi!!

 

Les revistes CAVALL FORT  i EL TATANO han publicat unes edicions especials per aquests dies tan confinats…. #joemquedoacasa. A l’escola us agraden força, així que no perdeu oportunitat de llegir-les ara…

Fins aviat!!

 

 

 

 

 

 

 

REVISTA NAMAKA  #Joemquedoacasa març’20

A l’escola disposem de la Revista NAMAKA i ens agrada força llegir-la a la Biblumeteca.

Reportatges temàtics, contes, històries, còmics, manualitats, activitats, recomancions de llibres,… Ara aquests dies ens fan una proposta per no deixar de divertir-nos amb ella. Famílies, cliqueu en l’enllaç i feu la suscripció digital GRATUÏTA per a aquests dies!!! Gràcies amics de Namaka!!

Fins aviat!!!

iQUIOSC.CAT

Una altra proposta  es la que han fet els editors de revistes en català de l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals (APPEC) obren de forma gratuïta la Tarifa plana de revistes d’iQUIOSC.cat durant un mes (mes de març) per tal que durant la situació excepcional que estem vivint, totes les persones que aquests dies siguin a casa puguin accedir de franc a la lectura de les capçaleres en català.

 

PROPOSTES PER A FORMENTAR LA LECTURA EN TEMPS DE CONFINAMENT

El Departament d’Educació ha creat unes  Propostes per fomentar la lectura en temps de confinament“.  Feu ullada, hi ha idees força interessants….