Harry Potter i… els segells

No és una notícia nova, ja fa uns anys. Tenia guardada l’entrada i mai trobava el moment de treure-la a la llum. És una curiositat. Si cliques la imatge d’en Harry podràs veure’l al costat dels seus companys i tots junts formen una col.lecció de segells, de timbres, de sellos, de stamps,…harry

Aniversari de la Roser Capdevila

Roser Capdevila i Valls, il•lustradora catalana, molt coneguda pel públic infantil per “les tres bessones”, guardonada amb els Premis Nacional de Cinema i Audiovisual i la Creu de Sant Jordi l’any 2011, fa 75 anys!!
Des del nostre bloc la volem felicitar molt cordialment, Per molts Anys Roser!!
roser
Biografia.
Roser Capdevila i Valls, va néixer a Barcelona l’any 1939,interessada de ben jove pel dibuix va ingressar a l’ Escola Massana de Belles Arts de Barcelona.
L’any 1999 fou guardonada amb el Premi Nacional de Cinema i d’Audiovisual, concretament en l’apartat d’ Audiovisual, i el 2004 amb la Creu de Sant Jordi, concedits ambdós guardons per la Generalitat de Catalunya.
El 2011 va donar el seu llegat format per més de 3.000 dibuixos, litografies, gravats i contes, a la Biblioteca de Catalunya.
Col·laboradora durant la dècada del 1970 de l’edició francesa de la revista infantil Cuca Fera, l’any 1979 fou finalista del Premi Apel·les Mestres de literatura infantil i juvenil il·lustrada pel seu conte La cosidora. A la dècada del 1980 va començar a il·lustrarllibres de text per a infants amb els seus dibuixos, caracteritzat per un estil simple, però amb una caricatura fresca i dinàmica. Així mateix s’ha destacat per un sentit de l’humor i unes situacions molt originals.
L’any 1983, inspirant-se en les seves tres filles Teresa, Anna i Helena, va crear els personatges de Les Tres Bessones, els llibres de les quals han estat traduïts a 35 llengües i ha propiciat la creació d’una sèrie de televisió que s’ha emès en 158 països.

Libros de Realidad Aumentada para tablets y smartphones

El gran éxito de los tablets y smartphones ha propiciado la aparición de un nuevo escenario de aplicaciones de Realidad Aumentada: los libros interactivos.

Basados en el concepto de libros de Pop-up, las páginas cobran vida en manos del lector, que puede visualizar contenidos extra a través de su tableta o dispositivo móvil.

Esta tecnología presenta las siguientes ventajas:

Puede utilizarse cualquier ilustración. De esta forma, un libro ilustrado editado hace años puede convertirse en interactivo sin necesidad de modificar su edición física.
Presenta un formato cómodo e innovador. El usuario visualiza el contenido directamente en la pantalla del tableta.
La aplicación está disponible en los markets de Android y Apple, que son un excelente canal de distribución. Puede ser gratuita, para atraer más lectores, o puede monetizarse por el valor añadido que aporta a la edición física.
Gran variedad de contenidos: representación de escenas, ilustraciones ocultas, minijuegos, cuentacuentos, etc.
Sin título