DARRERS CONTES FADA FILOMENA

A P3 el darrer conte que ens ha portat la fada Filomena ha estat “Sentiments” de J. McLeod, Editorial Timun Mas. Al final del conte, la Fada ha volgut que juguéssim a expressar els sentiments dels personatges que més ens han agradat.
A P4 ens ha explicat el conte “Les paraules dolces” de Carl Norac i Claude Dubois, Editorial Corimbo. Ens ha agradat moltíssim i al final cada nen i nena ha pensat i escrit una “paraula dolça” i l’hem intercanviat per una “coseta” també molt dolça i boníssima!!
A P5 hem explicat el conte “El valor de l’amistat” de Carmina del Río, Editorial Salvatella.
Hem fet uns dibuixos molt bonics dels nostres amics que ens ajuden quan ho necessitem.

Aquest article ha estat publicat en CURS 2010-2011. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *