Featured post

Visita de l’Escola Bressol La Pitota

El proper 20 de Març el nens i nenes de l’Escola Bressol La Pitota vindran a visitar la biblioteca de la nostra escola. Els rebrem els alumnes de 4t i, després d’ensenyar-los la biblioteca, hem preparat una sorpresa per a ells. Ja us direm què és!!!!!

 

Gabriela Rubio. L’escriptora que ens visitarà.

El proper dia 27 de març ens visitarà l’escriptora i il·lustradora Gabriela Rubio. Tots els alumnes primària han llegit un llibre seu i els d’Educació Infantil han escoltat un conte d’ella.

Els llibres que hem treballat són aquests:

Coco és el més petit d’una família de Cocos, i té ganes de començar a treballar. Però espantar la gent no és fàcil, perquè tothom és tan endimoniadament comprensiu!
Visualitza la imatge a mida completa
Tiburcia és la bruixa més dolenta que ningú pugui imaginar. A sobre, és l’encarregada de cuidar dos nens, Nana i Nano, quan els seus pares no hi són. El dia que Tiburcia es posa a cridar, Nana s’encongeix de por
Imagina que el teu guardiola et premiés o castigués segons en què anessis a gastar els teus estalvis, que t’ ajudés amb els deures de Matemàtiques i que, a més, et donés savis consells per a la vida. Doncs això és just el que li passa a Federico quan es topa amb una guardiola mil · lenària en la qual habita un geni xinès. Aquest geni és bastant estricte i amb una mica de “mala llet” així que, de grat o per força, Federico va a aprendre a estalviar a valorar les coses en les que de veritat val la pena gastar els diners. I tant que ho aconsegueix encara que li costa molt.