4t B MELANY SOLANGE ACUÑA. Física i Química

VIATGE DE FI D’ESTUDIS AL CERN

Tenir l’oportunitat de viatjar Suïssa per visitar el CERN seria una experiència d’allò més enriquidora. Primer de tot, ningú podria dir que no a qualsevol oportunitat de viatjar amb amics i companys teus on sigui. No tothom té aquesta oportunitat de poder fer un viatge organitzat per l’institut per visitar el CERN, i crec que tenint-la, no l’hauríem de desaprofitar.
A la televisió, a internet, als diaris, a molts llocs he escoltat o he llegit respecte de l’accelerador de partícules. Fa poc, han donat una sèrie d’un superheroi que pot córrer a una velocitat increïble a causa d’una explosió d’un accelerador de partícules en què ell va ser afectat. Aquesta sèrie fictícia, basada en un còmic, és possible que sigui la causant del meu interès per la física i la química.
Crec que el tema de l’accelerador de partícules deu ser el que més m’atreu; poder ser allà, i pensar en el que fa, són els motius de voler ser-hi jo també i viure aquesta experiència.
Espero que si hi anem, l’experiència, el lloc, el viatge en general, sigui tal i com m’ho imagino. Les ganes d’anar-hi són grans i, segurament, el viatge no em decebrà. I espero tenir l’oportunitat d’aprendre i d’informar-me de tot respecte del CERN, sobre l’accelerador de partícules, de les investigacions i dels avenços que s’hi estan fent i que s’hi faran al llarg de tots aquest anys i els anys pròxims, ja que de segur que en seguiran fent.