TALLERS OBERTS BCN

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD presenta la 29a edició de Tallers Oberts BCN.

Així, del 21 a 29 de maig, podeu visitar espais que habitualment no són visibles, així com descobrir el talent i l’ofici de les persones que treballen en el món de la creació artística, el disseny i l’artesania de proximitat.

Com a novetat, també s’hi oferiran demostracions. D’aquesta manera, l’A-FAD reivindica els tallers com a espais de cultura.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), implica tota mena de disciplines: joieria, disseny gràfic, vitrall, ceràmica, gravat, pintura, escultura, escenografia, perfumeria, fotografia, dibuix, artesania tèxtil, moda, enquadernació… Aquest any s’ha ampliat el ventall i s’hi podran trobar més propostes en l’àmbit de l’arquitectura, el disseny de producte o la il·lustració.

En total s’hi ha programat més de 140 propostes, com ara tallers familiars, cursos d’iniciació, xerrades, visites guiades, exposicions, concerts, cinema o performances.

En general, les activitats són gratuïtes o tenen preus populars, i moltes són aptes per a tots els públics. També n’hi ha d’específiques per a infants. Cal inscriure-s’hi prèviament a través del web.

Imatge promocional de la 29a edició de Tallers Oberts BCN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *