VIVIM LA CULTURA AL CARRER!

Festiu: Programa d'activitats d'estiu de ViladecansEl F’ESTIU ja és al carrer: monòlegs, música, recitals poètics, activitats familiars i… cinema a la fresca!

Durant sis setmanes gaudireu d’un ventall molt ampli d’activitats per a totes les edats i gustos.

Aquest cap de setmana ha tornat la música en viu al carrer, coincidint amb el Dia de la Música, i les activitats programades han arrencat amb un taller de percussió,  rues musicals sobre rodes, i,  l’acte central, un festival de concerts.

Per acabar el mes de juny, els dies 25, 26 i 27 a les 20 h., s’organitza el nou cicle de Monòlegs al Jardí, i només començar  juliol s’organitza una altra novetat: el cicle de recitals literaris Viladecans és Poesia (1, 8 i 15 a les 20h.).

Totes aquestes propostes són gratuïtes. Consulta tota la programació del F’ESTIU

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *