RECEPTES DE CUINA

Pa ambt tomàquet …..

10 thoughts on “RECEPTES DE CUINA

  1. fceron Post author

    La recepta : Has de fer un copy paste i posar-ho com un comentari aquí mateix.

  2. clara

    POSTRE: GELAT AMB
    GALETES DE XOCOLATA

    Per a 2 persona.

    Dificultat: molt fàcil.

    Ingredients: xocolata desfeta, maduixa, nata, sucre, llimona. 4 galetes de xocolata per persona.

    Utensilis: 2 bols grandets i 2 culleres .

    Passos:

    · FEM ELS GELATS:
    El de xocolata: fem xocolata desfeta i fiquem nata i ho barregem, ho congelem.

    El de maduixa: netegem les maduixes i les triturem,
    Llavors hi fiquem nata i sucre i el congelem.

    El de llimona: exprimim el suc d’una llimona i li fiquem una mica de sucre i nata, llavors va al congelador.

    El de nata: fiquem nata i sucre en un bol i al congelador.

    · LES GALETES DE XOCOLATA:

    Comprar les galetes i ficar-hi nocilla per sobre, (necessites 4 galetes de xocolata per cada persona).

    · PRESENTACIO:

    Ja hem tret tots els gelats del congelador.
    De cada gelat agafarem dues boles per persona, en aquest cas en total seran quatre boles de cada gelat.

    Agafem un bol per a persona, i li fiquem les boles de gelat. Desprès li clavem (vigilant) les galetes, dos a cada persona.

    I JA ESTA !!! AMB AQUEST POSTRE QUEDES BE A TOT ARREU !!!

    ( Aquesta recepta esta inventada )

    Clara Griset Pastallé

  3. Berta

    hola!
    Bé jo donaré la recepta dels crêps.
    Es real.

    1/2 got de farina
    1/4 de got de sucre
    1/2 got de llet
    1 ou

    Estris:
    ·un bol on ficar els ingredients
    ·Un turmix
    .Una paella

    Passos a seguir:
    1.Posa els ingredients al bol.
    2. bate-ho tot amb el turmix fins que quedi tot ben triturat.
    3. despres posa una capa ni molt fina ni molt gorda de massa a la paella.
    deixa que es torni solida i torrada com desitges.
    4. desprès dona-li la volta i fes el mateix amb l’altre vanda, pero mentrestant ves ficant al centre de la part ja cuita els ingredients que tu desitgis: ex: pernil dolç i formatge.
    5. desprès doplega la masa de manera que quedi com una truita francesa amb els ingredients dintre.
    i si vols pots anar torrant les dos vandes fins que quedi del tot torrat com tu vols, i si no ja ho tens llest.
    6. ho fiques al plat i ja esta apunt per servir-ho.

    Aquesta recepta es per unes 3-4 persones.
    (En el cas que ho volguesis per 5-6 persones només has de doblar la mida dels ingredients.

    (Repeteixo aquesta recepta es real).
    Fins un altre!

    Berta Lacambra Pazos

  4. Marta Hita

    Aquesta resepta la vaig probar de fer i em va surtir unes galetes de xoxolate per xuparte els dits FANTASTIC!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà