Un viatge a través del temps

Hola a tothom!

A tercer, durant aquestes últimes setmanes ens hem endinsat en un viatge a través del temps i hem estat investigant sobre la vida de les persones! Al llarg d’aquest viatge ens acompanya un personatge molt entranyable, en Josep Fernández, que ha volgut explicar-nos com ha estat la seva vida des que era ben petit fins que s’ha convertit en (tal i com el coneixem nosaltres) l’avi Josep.

Fa uns dies es va posar en contacte amb els nens i nenes de tercer per correu electrònic, i ens va explicar encara més coses interessants. Alguns infants van decidir, fins i tot, respondre amb un altre correu.

Tenim moltes ganes de continuar aprenent sobre la vida de les persones en aquest projecte i esperem que l’avi Josep segueixi compartint amb nosaltres aquesta experiència tan interessant!

 

Les tutores de 3r.

Aquest article ha estat publicat en Inici. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *