Procés d’inscripció activitats 2011-12

Enguany es modificarà el procés d’inscripció per les activitats esportives extraescolars. En les reunions d’inici de curs de cada nivell es lliurarà a tothom el full de preinscripció o solicitud de plaça. A partir del primer dia de classe es recolliran i fins que s’emplenin les places les tutores donaran el full d’inscripció definitiu. Tindreu CINC DIES LECTIUS per a fer el pagament del primer trimestre al banc i retornar el full d’inscripció amb el comprovant de pagament. Sinó és així perdreu la plaça i es donarà al següent que hi hagi en llistat d’espera.
El següent pagament es farà al Gener i correspondrà als mesos de Gener, Febrer i Març. L’Abril es farà el darrer pagament, i correspondrà als mesos d’Abril i Maig. Per tant, es pagarà per avançat i no es retornaran diners en cas d’abandonar l’activitat.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.