El Petit Dalí

El dimarts 27 de febrer les classes de 1r, 2n i 3r  vam anar al teatre amb pijama, a veure el petit Dalí (eren dies de carnaval). La història explicava que un nen  tenia molta imaginació. Li agradava dibuixar a la vora del mar. Un dia es va trobar una clau que obria una porta.Va passar moltes aventures i va trobar amics molt estranys que el van ajudar per saber què obria aquella porta. El teatre ens volia transmetre la imaginació i els somnis que  tenia Salvador Dalí quan era petit. Aquests somnis li va ajudar a pintar els seus quadres. Hi havia molta música. Ens va fer riure molt.

Albert Torralbo

2 comentaris a “El Petit Dalí

  1. M’encanta aquest elefant amb potes llargues de girafa! Aquest estiu, durant la Festa Major de Sants, podreu veure el carrer Valladolid decorat de Dalí. 😉

  2. a mi em va encantar beurela pero no trobo normal que al petit dali era un noi gran i molts cops JO NO ENTENC ALS NOIS GRANS pero mancantaba las imajinasions al alafannt era molt dibartit i als nubols tambe a i els guardians de el palau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *