Preparació First Lego League

El dia 23 i 25 de febrer , farem una exposició explicant els nostres models de possibles bases lunars.

Estem investigant molt sobre les les característiques d’aquest satèl·lit natural.  Estem realitzant unes maquetes per grups amb ajuda d’algunes mares i prepararem un pòster per la nostra explicació científica que també ens ajuda Anna, una mestra de pràctiques. El dia 23 serà la fisrt lego league que anirem uns representants de l’escola i el dia 25 a les 15:30 els altres components del grup ho explicaran a les famílies que vulguin. Us esperem!

 

7 comentaris a “Preparació First Lego League

  1. Que vagi molt bé aquest dissabte a la Lego League, es disfruteu moltissim. Esperem que ens expliqueu aquesta experiencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *