El biatló

Els nens i nenes de 6è, han anat a Montjuïc a fer el biatló. Consisteix a fer 50 metres nedant i quan acabes t’has de vestir de pressa (mitjons, esportives i samarreta) per sortir a córrer els 1700 metres. Hem nadat a la piscina de Bernat Picornell i hem donat la volta a l’estadi Olímpic Lluís Companys.

Per començar la cursa et donaven un xip que t’havies de col·locar a la cama i un dorsal que t’enganxaves a la samarreta. En el dorsal posava el teu número per saber quan havies de sortir de la piscina i quin era el teu torn.

Al final de la cursa et donen una peça de fruita i també pots omplir la teva cantimplora. Els nens i nenes de 6è s’ho han passat molt bé!

Pol R., Pau B. i Gerard S.

← Article previ

Article següent →

1 Comentari

  1. Mireia Bernadàs

    Que xulo poder fer aquesta prova a Montjuïc com veritables esportistes olímpics. Segur que ho vau gaudir molt.

Deixa un comentari