Colònies de 6è

Del 13 al 17 de maig, 6è va anar de colònies al Delta de l’Ebre a un poble que es diu Poble Nou del Delta. Vam anar amb autocar amb l’objectiu de passar-nos-ho bé, aprendre i per descobrir coses noves.

Vam fer una parada a Salou a un parc d’aventures per fer tirolines, salting i minigolf.

Allà al poble vam fer moltes activitats: Kayak, perxa, anar amb bicicletes… 

Ara explicarem les tirolines: A tothom li va agradar molt, eren tres circuits, el blau fluix, el blau fort i el vermell. Els dos blaus eren els més fàcils i el vermell era més difícil però més divertit. Hi havia un blau només per tirolines, un groc i un vermell.

Una altra activitat va ser el kayak, va ser una mica accidentat perquè feia molta corrent i ens vam quedar atrapats a les muscleres de Sant Carles de la Ràpita. Llavors els monitors ens van haver de venir a buscar amb els zodíacs. Per sort tot va acabar bé. En resum, aquestes colònies han estat molt divertides perquè hi havia moltes activitats, però també han estat molt especials per a nosaltres perquè són les últimes que passem junts i juntes.

A continuació us deixem el vídeo sobre les nostres colònies:

Pol R, Biel, Miquel, Litzy, Eric i Aina.

← Article previ

Article següent →

2 Comentaris

  1. Laia (mare Abril Abad)

    Unes colònies molt ben aprofitades i gaudides! Amb aventura al caiac inclosa!

  2. Mireia Bernadàs

    Pel que m’heu explicat i he vist a les imatges no vau parar de fer activitats molt divertides! Espero que les hagueu gaudit moltíssim.

Deixa un comentari