Colònies de 5è

Els nens i les nenes de 5è hem anat de colònies el dia 13 de maig a la casa de colònies Mas coromina, a la Garrotxa. Hi hem anat amb autocar. Els nostres mestres eren la Isabel, el Víctor, la Xènia i l’Helena.

Les activitats més divertides per nosaltres han sigut tir amb arc i socorrisme, però totes eren molt divertides.

Hem caminat molt per arribar a Santa Margarida i el Croscat. El menjar ens ha agradat molt perquè cuinaven molt bé.

Resumidament, ens han encantat les colònies de Mas Coromines i l’any que ve ens agradaria molt tornar. Els encarregats de la casa eren molt divertits i la Tara i en Kai, que eren els gossos de la casa, eren molt juganers.

← Article previ

Article següent →

4 Comentaris

  1. Dani Barco Davin

    Quina xulada de lloc!! Crec que és una de les cases de colònies més boniques que he vist mai. Segur que vau poder gaudir de l’entorn i de les activitats. Ara us queden les de 6è. No sé si la casa serà igual de bonica, però segur que l’experiència de l’últim any farà que siguin unes colònies inolvidables!

  2. Quina enveja! Heu pensat convidar un any a les families?

  3. Maria Mallo

    Com sempre les colònies fantàstiques!! Quin lloc més maco!

  4. Jo també hi vull anar!!!!!

Deixa un comentari