Cantània 2024

La Cantània 2024 ha sigut una activitat que han fet tots els nens i nenes de cinquè de Catalunya. S’ha fet a l’Auditori de Barcelona el dia 23 de maig.

Aquesta cantània tractava sobre uns nens que marxen de colònies amb un creuer pel Mediterrani i naufragien. Finalment, arriben a una illa deserta i una nena vol que allà creïn una empresa de cocos. Primer, un nen diu que no, però al final la nena acaba convertint-se en la reina de l’illa. De sobte, arriba una tempesta molt grossa i ho destrueix tot. Per sort, arriba un vaixell i se’ls emporta de tornada a casa.

Els diferents estudiants de les diferents escoles havien de fer diferents manualitats: un coco, una fulla i un barret.

En conclusió, la història ens va agradar molt perquè era molt original i el dia de la Cantània ha sigut molt divertit.

 

← Article previ

Article següent →

3 Comentaris

  1. Dani Barco Davin

    Bon dia nenes i nens de 5è. Us escric perquè vull dir-vos que la Cantània va ser un graaaaan espectacle. Anava amb les expectatives molt altes perquè m’havien parlat meravelles, però us he de dir que ho vau superar molt. Vau estar espectaculars! La posada en escena, les veus, la música, la temàtica, etc. Tot va ser increïble! Us felicito a tots i totes i també a l’Helena per haver aconseguit que fessiu la gran feina que vau fer, també és mèrit d’ella. Quan les coses es fan amb il·lusió i ganes, surten fantásticament bé. Moltíssimes felicitats!

  2. Les famílies hem gaudit moltíssim d’aquesta experiència. Veure-us cantar tots els infants plegats ha estat brutal. Ho heu fet genial!!! L’Helena ha fet una feina fantàstica, Visca la Música!

  3. Maria Mallo

    Ha estat IMPRESSIONANT!!
    Felicitacions a la Helena i a tot 5° !!

Deixa un comentari