La setmana que ve 5è i 6è anirem de colònies, però no anirem els dos cursos junts.

5è anirà a la casa de colònies Mas la Coromina i 6è anirà a un alberg al Delta de l’Ebre. 5è i 6è es trobaran el dilluns a les 9 del matí a l’estació de Sants, concretament a la parada d’autocars. L’alumnat de 5è faran unes activitats molt divertides: Joc de lots, Anellament, orientació, orientació nocturna, socorrisme, tir amb arc…

L’alumnat de 6è també farà moltes activitats: caiac, excursions caminant, perxar, una excursió en bici… Com que 6è va al Delta de l’Ebre i hi ha molts mosquits, han de portar repel·lent de mosquits. El divendres els dos cursos tornen al mateix lloc de l’anada per marxar amb les seves famílies.

Aquesta és la pàgina web del Mas la Coromina: https://www.maslacoromina.cat/

En conclusió, tenim moltes ganes de marxar de colònies!!